Зіркові скандали
Подобається

«Поки Нацвідбір буде на каналі СТБ…»: Відомий український продюсер зробила скандальну заяву про перемогу MELOVIN

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Поки Нацвідбір буде на каналі СТБ…»: Відомий український продюсер зробила скандальну заяву про перемогу MELOVIN

Другий день не вщухають скандали навколо перемоги MELOVIN на Національному відборі на «Євробачення-2018», передає Корупція.Стар.

Сьогодні героїнею скандалу опинилася відома українська продюсер Олена Мозгова. На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі фейсбук жінка висловила скандальну заяву, звинувативши телеканал СТБ у підробці голосування і просуванні свого учасника. За словами Олени переможницею очевидно мала стати виконавиця Tayanna.

Популярне: "Грь*бані малолєткі": Відома співачка Тоня Матвієнко накинулася на переможця Нацвідбору MELOVIN

"Поки нацвідбір буде на каналі СТБ, перемагати в глядацькому голосуванні будуть проекти каналу СТБ за яких голосує аудиторія каналу СТБ! Все логічно і цілком зрозуміло! І так, ще раз повторю, Tayanna, її пісня були кращими! Про голос взагалі мовчу, бо вона є однією з найкрутіших співачок взагалі!"

Передплатники продюсера погодилися з думкою жінки і додали, що про перемогу MELOVIN було відомо ще до ефіру.

"Я взагалі так і не знайшла відповіді скільки голосів і кількість балів, якщо Ви знаєте про це, то скиньте посилання … Я питала, але відповіді так і не отримала", "Я відбір взагалі сьогодні не зміг подивитися, але … вчора випадково глянув на букмекерів. Коефіцієнт на М 1.35 проти 4.50 на Таню. щось вони напевно знали … »