Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 27 лютого

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 27 лютого

Овен

Не вдавайтеся в конфлікти, особливо з керівництвом. У відносинах з коханою людиною у вас планується повний штиль.

Телець

Поменше говоріть про свої проблеми оточуючим. Це набридає, і, можливо, ви навіть когось образите. У любові — зелене світло. Нова романтична пригоду — тільки на користь.

Близнюки

Будьте обережними, приймаючи важливі рішення. Добре подумайте, не рубайте з плеча. Не вимагайте від навколишніх занадто багато, покладайтеся на власні сили.

Рак

Зосередьтесь на роботі в цей день. І, якщо потрібна допомога колег — не бійтеся і не соромтеся її попросити.

Лев

Саме час зізнатися коханій людині у вчинках, про які вам було соромно розповісти. Не допускайте нещирості. Для ділових контактів — день сприятливий.

Діва

Більше гуляйте на свіжому повітрі, зустрічайтеся з друзями. До роботи підходите творчо — і це принесе несподівано класний результат.

Терези

Не приймайте ніяких важливих рішень. Почекати кілька днів. І не бійтеся питати поради у близьких і родичів.

Скорпіон

Будьте обережні, так ви зможете уникнути великих неприємностей. Але для покупок час більш, ніж вдалий. З агресивними людьми в цей день краще не мати ніяких справ.

Стрілець

Хороший день для того, щоб закінчити розпочаті справи. Вас чекають приємні клопоти. Можливо, доведеться приділити увагу своєму фізичному здоров'ю.

Козеріг

Уникайте змін в цей день. Вони навряд чи приведуть до бажаного результату. Можна звернутися до старих зв'язків і знайомих. Тут вам швидше за все пощастить.

Водолій

Настав час взяти тайм-аут, тому не плануйте на цей день нічого серйозного. Не відмовляйтеся від зустрічей з друзями і розважальних заходів.

Риби

Можете вести справи і переговори, але не тисніть на своїх партнерів, якщо бачите, що вони не готові вам відповісти зараз. Запасіться терпінням і все буде добре.