Новини про зірок
Подобається

Чому насправді розійшлись Олена Лесик та Іраклі Макацарія. Приголомшлива правда!

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Чому насправді розійшлись Олена Лесик та Іраклі Макацарія. Приголомшлива правда!

 

Популярне: «Замість сукні …»: Весілля популярної супермоделі і відомого продюсера підірвало інтернет

 

Переможниця шоу "Холостяк" Олена Лесик одна з небагатьох, кому вдалось побудувати стосунки з героєм після шоу. Хоча й не надовго.

Зразу після закінчення зйомок вона залишилась разом з Іраклі у Грузії, де вони увесь свій час проводили з друзями і родиною Холостяка.

І навіть під час транслювання шоу на телебаченні Олена приїжджала до Макацарії у Грузію ( за умовами шоу вони не мають права з'являтися у людних місцях), а Іраклі у свою чергу приїжджав до Лесик у Харків.

І навіть новий рік (а це був 2016) пара зустрічала разом, проте через рік все ж таки розлучились.

Як розказувала в інтерв'ю Олена, вона відчула, що вони віддаляються одне від одного і велика відстань зіграли велику роль у їхньому розставанні. Іраклі був зайнятий постійно роботою і далекоглядних планів на майбутнє не будував. І Олена вирішила, що найкращим варіантом буде розійтись і не мучити один одного.

Цікаво, що про своє рішення вона повідомила у своєму Інстаграм.

Через декілька місяців вони зустрілись на зйомках постшоу останнього сезону "Холостяка". Лесик розповідала, що на той час у неї вже не було жодних почуттів до Іраклі і вона рада була його бачити.

Шоу "Холостяк" кардилнально змінило життя дівчини. Тепер вона переїхала у столицю, оскільки має тут багато роботи. Її активно запрошують на зйомки, беруть інтерв'ю. Ще будучи у стосунках з Макацарією дівчина встигла відзначитись на Одеському кінофестивалі, де її сукня увійшла у топ-3 найкращих на червоній доріжці.

Олена також активно знімається у ролі моделі. Вона уже встигла побувати на сторінках не одного глянцю, а також дівчина активно подорожує. Також Лесик брала участь у показі на Українському тижні моди.

Олена Лесик — одна з найпопулярніших учасниць шоу "Холостяк", у неї багато шанувальників. Дівчина намагається постійно удосконалюватись, займається спортом і слідкує за собою. Вільний час дівчина проводить з друзями. І після стосунків з Іраклі Олена поки не знайшла того єдиного, проте мріє про велику родину і дітей. З Холостяком більше не спілкується і не перетинається.

 

 

 

 

 

А можно ещё немного фотографий меня? ?❤️ Вот эти солнечные, яркие и красочные – любимые! Наверное, потому, что совсем скоро придётся возвращаться в морозный и холодный Киев, хочу успеть ещё немножко насладиться теплом и солнышком ??? А вообще – понедельник у меня начался замечательно!) Новая неделя – новые позитивные мысли и мечты ?, новый интересный фильм, чувство безграничной лёгкости и любви ❤️, экзотическая вкусная еда ? и чистые, спокойные волны ?… Как я всё-таки люблю понедельники ? А какие у вас планы на день, пупсики??? Столица совсем погрузилась в зиму? ?❄️ P.S. Безмерно благодарна @valeriya_pedan за эти фотографии ????

Публикация от ?Алена Лесык? (@alyona_lesik)

 

 

 

Воскресное утро начинается с вкусного смузи и очень интересной статьи от Натальи Фидоренко ??? Это заставило меня немного пересмотреть свои взгляды на жизнь и просто понять, что не только у тебя такие проблемы ? Решила поделиться некоторыми мыслями с вами…?⬇️ А тема такова: «Гостинг — это нечестно»: Что чувствуют те, кого игнорируют без объяснений» Такое поведение называется «гостинг» от английского ghost — «призрак». Го́стят, кажется, всех: пассий после свидания, надоевших друзей, чуть ли не постоянных партнёров и даже родителей. Так, никогда не угадаешь, будешь ли сегодня го́стить ты — или заго́стят тебя. Почему мы так часто избегаем объяснений, что чувствуют люди, оказавшиеся жертвой чужого молчания, и в каких случаях умеренный гостинг может быть полезен… Рекомендую всем прочитать! ☝?

Публикация от ?Алена Лесык? (@alyona_lesik)