Новини про зірок
Подобається

«А потім взяла сковорідку і…»: Таємниці особистого життя світської левиці Світлани Вольнової. Яка вона насправді?

26/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«А потім взяла сковорідку і…»: Таємниці особистого життя світської левиці Світлани Вольнової. Яка вона насправді?


Цю епатажну жінку ви неодноразово бачили на українських телеекранах. Світлана Вольнова — телеведуча, модель і просто "світська левиця".

Світлана народилась у простій родині у Росії, в Україну перебралась через чоловіка, який був воєнним. 

Після закінчення школи вивчилась на програміста, проте у світ науки не подалась, а пішла працювати моделлю. Вона підкорювала усі найпопулярніші подіуми світу на протязі кількох років. Встигла також підівчитись і стати також непоганим фотографом. 

Популярне: «Замість сукні …»: Весілля популярної супермоделі і відомого продюсера підірвало інтернет

У 2001 році серію фотографій Світлани Вольнової Viva America! було опубліковано в журналі Політик Hall. Герої її фотосесій — українські письменники Юрій Андрухович та Любко Дереш, та інші не менш відомі люди.

Через рік Світлана спробувала себе і в ролі телеведучої на українському телеканалі, ведучи програму про моду.

Після цього було ще немало досягнень і у світі телебачення і у кіно. Вольнова веде дуже активний спосіб життя, створюючи постійно щось нове і епатуючи публіку.

Як ми уже згадували, у Світлани був чоловік — воєнний, заради якого вона покинула батьківщину і подалась з ним, як тоді вважала аж на край світу.  У їхньому шлюбі народилась донька — Анетт. Дівчина закінчила коледж у Великобританії і пішла по стопах матері. Зараз вона фотограф-початківець.

Зі своїм першим чоловіком Світлана розлучилась, а  про причини розставання розказала лише через декілька років в одній з передач, де була ведучою. Виявляється перший чоловік зірки бив її. Коли він вперше підняв на неї руку, вона йому пробачила і прожила ще з ним довгих 8 років. Але потім, чаша терпіння переповнилась і вона взяла сковорідку вдарила його по голові і просто пішла.

Такий печальний досвід тільки допоміг Світлані відшліфувати її характер і вона довгий час нікого до себе близько не підпускала. Проте на екрані вона була іншою — відвертою з гостром слівцем і ласою до моледеньких.

Пізніше Вольнова близько семи років прожила у громадянському шлюбі з бізнесменом Максимом Бахматовим. Проте і цей союз закінчився розставанням. 

У Мережі ходили чутки, що причиною було нове захоплення зірки, новий коханий, набагато молодший за неї.


"У моєму житті з'явилась абсолютно виняткова людина, заради якої я покінчила зі своїм старим життям»," — прокоментувала Світлана свою нову любов. 

Сьогодні особливих чуток про особисте життя Вольнової немає. Зірка просто займається улюбленою справою і радіє життю.