Новини про зірок
Подобається

«Заспівав у шоу, щоб повернути дівчину»: Як склалася доля Кості Бітеєва, фіналіста «Х-Фактор»

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Заспівав у шоу, щоб повернути дівчину»: Як склалася доля Кості Бітеєва, фіналіста «Х-Фактор»

Костянтин Бітеєв – співак, один з учасників 7 сезону українського талант-шоу «Х-Фактор», передає Корупція.Стар

Хлопець народився і виріс у російському місті Челябінськ, у не надто заможній сім’ї. З самого дитинства мама Кості записала його у різні гуртки – хлопчик ходив на танці та в музичну школу, хоча ні те, ні інше йому робити не подобалось. І ось він знайшов для себе вихід – він прогулював, а мамі розповідав, що у хореографічному гуртку його весь час ображають і навіть б’ють. Зараз Бітеєву соромно за свою брехню перед рідними, але тоді він не знав як вчинити інакше.

Стати музикантом – судилося Костянтину долею. Після школи хлопець поїхав вступати у виш в одне з найбільших міст Росії – Санкт-Петербург. Юнак вступив на факультет інформаційних систем та геотехнологій, однак зовсім скоро забув про навчання – в його житті знову з’явилась музика.

Костя знайшов однодумців і вони разом організували колектив, який назвали «No Strings». Музику і тексти для пісень пише переважно Бітеєв, він же є і солістом гурту.

Хлопці виступали у різних клубах великого міста, однак особливої популярності не отримали. Все змінилось, коли Костя, з третьої спроби, потрапив на кастинг «Х-Фактор» в Україні.

На відбір він прийшов виступати з авторською піснею «Щечки», яку він присвятив своїй коханій дівчині Аріні, стосунки з якою, на жаль, не склались. Пісня, щирість та емоційність виконання настільки вразила всіх суддів, що вони були одностайними у своєму позитивному рішенні. Та найнеочікуванішою стала реакція Костянтина Меладзе, який натиснув золоту кнопку, чим відправив хлопця одразу в фінальне випробування перед прямими ефірами.

Популярне: "Іра Білик просто оторопіла, почувши про це. Кіркоров і Басков теж.": Руслан Квінта зробив гучну заяву

Однак такий карколомний успіх на проекті не тривав для хлопця довго – уже під час другого прямого ефіру Костя покинув «Х-Фактор».

Але те, заради чого хлопець прийшов на шоу – здійснилося, Аріна відновила спілкування з Бітеєвим.

Зараз Костя активно займається співочою кар’єрою та продовжує тішити своїх прихильників новими авторськими піснями.