Новини про зірок
Подобається

«Не покладе на коліна…»: TAYANNA прокоментувала свою поразку

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Не покладе на коліна…»: TAYANNA прокоментувала свою поразку

Українська виконавиця, яка зайняла друге місце на Національному відборі на "Євробачення-2018" прокоментувала свою поразку, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в Інстаграм дівчина виклала фотографію зі свого виступу і розповіла, що не дивлячись на гіркоту поразки, здаватися не збирається і буде творити, удосконалюватися і розвиватися далі.

"Ні одна поразка мене не покладе на коліна. Я падаю на них тільки від щастя сама. У моєму житті кожен день з'являється те, про що я мріяла і мрію. Це магія … Я зрозуміла цінність людей, які вірять в мене і люблять мене. Я полюбила себе — ту, яку мене не знав ніхто, навіть я. Я знайшла свій шлях і він настільки різнобарвний і наповнений подіями, що я не помічаю темних плям на ньому, а бачу тільки світло і цей світ даруєте мені ви всі. Ви знаєте, хто ви для мене, а я буду для вас творити те, що мені дає Бог! "

Популярне: "Іди в п*зду": На фіналі нацвідбору "Євробачення" розгорівся скандал навколо однієї виконавиці

Шанувальники співачки підтримали зірку і побажали, щоб в наступному році вона вже точно стала фіналісткою.

"Ви неодмінно повинні представляти Україну на Євробаченні! Сподіваюся що таке обов'язково станеться ?❤️", "Не зупиняйся, створюй твори, співай. Залишайся особистістю на сцені. Твої пісні дуже класні", "Хіба це поразка? Це тільки прекрасний початок для ще крутішого номера і ще більш бомбезної пісні, але вже не в цьому році ".

Нагадаємо, що в минулому році TAYANNA також посіла друге місце, поступившись перемогою O.Torvald

 

Ні одна поразка мене не покладе на коліна Я падаю на них тільки від щастя сама В моєму житті кожного дня з'являється те,про що я мріяла і мрію Це магія …. Я зрозуміла цінність людей котрі вірять в мене і люблять мене Я полюбила себе -ту яку мене не знав ніхто навіть я Я знайшла свій шлях і він настільки різнобарвний і наповнений подіями ,що я не помічаю темних плям на ньому а бачу тільки світло і це світло даруєте мені ви всі Ви знаєте хто ви для мене ,а я буду для вас творити,те що мені дає Бог! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (Сорі за помилки і за відсутність ком і крапок -одним оком сплю ) ?

Публикация от TAYANNA (@tayanna_reshetnyak)