Новини про зірок
Подобається

«Навколо порожнеча …»: Кинутий напередодні весілля Козловський почав писати вірші

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Навколо порожнеча …»: Кинутий напередодні весілля Козловський почав писати вірші

Віталій Козловський, який розлучився зі своєю нареченою Раміною Есхакзай за кілька днів перед весіллям, поділився своїми думками про відносини, передає Корупція.Стар.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм популярний співак виклав стильну фотографію, на якій він сидить в кріслі з задумливим виглядом. Свій знімок Віталій прокоментував віршем про кохання власного твору. Передаємо його мовою оригіналу: 

"К слабакам любовь не приходит. Только Сильные встретят её. Они силы в себе находят побороть себя в «тяжело». Да, Любовь — это тот ещё праздник. Не поймёшь, что подарит она?! А бывает, что как слепой всадник, понимаешь : вокруг пустота… И тогда нужна мудрость порвать все! Не скучать, не мечтать, не страдать. От природы дана Сильным сила, что поможет себя же понять. Если все у них не понарошку, если это любовь, а не бред. Нужно быть очень сильным, не крошкой, Удержать! Не свести всё на нет! ?❤️ "

Популярне: "Іди в п*зду": На фіналі нацвідбору "Євробачення" розгорівся скандал навколо однієї виконавиці

Мабуть розрив в минулому році зі своєю дівчиною Раміною Есхакзай дійсно важко дався Козловському. Шанувальники співака захопилися його талантом і навіть порадили зірці опублікувати свою збірку.

"Вірш дуже гарний) у тебе талант від Бога, тобі потрібно випустити збірку своїх віршів щоб через деякий час люди згадували тебе не тільки як чудового артиста і добру людину, а й як дуже талановитого письменника", "Спасибі за твою щирість !!! До глибини душі !!! В саме серце !!! Так вмієш тільки ти !!! "

 

О Сильных: К слабакам любовь не приходит. Только Сильные встретят её. Они силы в себе находят побороть себя в «тяжело». Да, Любовь — это тот ещё праздник. Не поймёшь, что подарит она?! А бывает, что как слепой всадник, понимаешь : вокруг пустота… И тогда нужна мудрость порвать все! Не скучать, не мечтать, не страдать. От природы дана Сильным сила, что поможет себя же понять. Если все у них не понарошку, если это любовь, а не бред. Нужно быть очень сильным, не крошкой, Удержать! Не свести всё на нет! ?❤️ #БЕРЕГИЛЮБОВЬ #ОСИЛЬНЫХ #моистихотворения фото — @darina_hodyreva и @light.studio.photo.space #СПАСИБО

Публикация от ♣️Vitaliy Kozlovskiy♣️ (@vkozlovskiy)