Новини про зірок
Подобається

«Мавр зробив свою роботу»: Сергій Притула показав своїх дітей. Які вони милі!

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мавр зробив свою роботу»: Сергій Притула показав своїх дітей. Які вони милі!

Вчора в Україні закінчився Національний відбір учасників на Євробачення-2018. Веселий і харизматичний ведучий Сергій Притула розповів про те, що нарешті-то може повернутися до сім'ї і відпочити, передає Корупція.Стар.

Сергій Притула виявився ідельним кандидатом на роль ведучого цього конкурсу. Чоловік радував українців своїми жартами над учасниками і над членами журі. Сергій вчасно міг підібрати необхідні слова розради, або висловити своє несхвалення тонким сарказмом.

Популярне: "Іди в п*зду": На фіналі нацвідбору "Євробачення" розгорівся скандал навколо однієї виконавиці

Але тепер, після закінчення відбору, чоловік повернувся в коло сім'ї до своєї красуні-блодінки Катерини Сопельник і двом маленьким діткам: синові Дмитру і дочці Соломії. "Мавр зробив свою роботу. Мавр може відпочити", — написав Притула на своїй сторінці в соціальній мережі фесбук, приклавши до посту фотографії своїх дітей.

Шанувальники зірки висловили свою подяку Сергію за виконану роботу.

"Мавр дуже здорово зробив работу !!! Дивилася відбір і захоплювалася вашими жартами, отримувала позитив !!! Вдячна за хороші емоції!", "Сергій, дякую Вам за відбірковий тур! Дивилася не тільки щоб дізнатися, хто ж поїде в Португалію.Наші музиканти, звичайно, круті .А Ви-крутіші за всіх! Який гумор! Це-талант! "

Притула пообіцяв найближчим часом розповісти про свої враження про національний відбір і відкрити деякі таємниці.