Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 26 лютого

25/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 26 лютого

Овен

У цей період можуть бути розірвані хиткі відносини, але не назавжди. Через деякий час ви і ваш партнер зрозумієте, що потрібні один одному.

Телець

Фінансовий стан залежить від вашого відповідального підходу до роботи, а також від дипломатичних здібностей.

Близнюки

Якщо раніше ви рідко витрачали великі суми, то зараз все частіше доведеться шукати додаткові джерела для покупок.

Рак

Ви повинні поставити перед собою цілі, заради яких готові жертвувати часом, фінансами і навіть здоров'ям.

Лев

У вас навряд чи з'явиться час для відпочинку, швидше за все, відпочивати зможуть тільки ваші рідні та близькі, а ви щедро будете фінансувати їх відпочинок.

Діва

Якщо все буде складатися для вас вдало, то незабаром ви отримаєте довгоочікуване задоволення від досягнення мети, заради якої працювали на повну потужність.

Терези

Ви будете не дуже активні на любовному фронті. І виною всьому — кар'єрні цілі, які змусять вас усі зусилля спрямовувати в професійне русло.

Скорпіон

Все частіше в родині будуть виникати конфліктні ситуації. Тому треба відверто поговорити зі своїм партнером і довести йому, наскільки важлива та робота, якою ви зараз займаєтеся.

Стрілець

Період буде досить напруженим і спрямованим на досягнення конкретного результату. Витрачати доведеться дуже багато, а ось швидких доходів навряд чи варто очікувати.

Козеріг

Ви будете багато вкладати і навіть позичати гроші, щоб здійснити всі задумані плани. І вже зовсім скоро зможете не тільки повернути борги, а й накопичити певну суму.

Водолій

Ваші заробітки дозволять вам і вашій родині відчувати себе комфортно. У той же час доведеться істотно витратитися на власне навчання або навчання своїх дітей.

Риби

У вас з'являться шанси проявити кращі якості. Будьте відповідальними, адже від ваших рішень буде залежати якість життя і добробут людей, які вас оточують.