Новини про зірок
Подобається

Зірка серіалу «Школа» показала свого таємничого нового бойфренда

24/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Зірка серіалу «Школа» показала свого таємничого нового бойфренда

Ліза Василенко, яка стала відомою і полюбилася публіці завдяки українському серіалу "Школа" знайшла собі нового шанувальника, передає Корупція.Стар 

Як виявилося, новим обранцем актриси став не менш відомий футболіст "Дніпра" Денис Костишин.

«З Денисом ми знайомі близько року, дружили, листувалися, він мене підтримував в складні періоди життя. Як він зараз мені зізнався, що я йому була симпатична, але поки я була в стосунках, він не міг собі дозволити проявляти знаки уваги як хлопець. Зараз ми — пара. Незважаючи на деяке засудження оточуючих, я вважаю, що кожен повинен будувати своє щастя, як підказує йому серце », — розповіла Ліза.

Популярне: Пам'ятаєте цю запальну дівчину — Марію Рак? Чим зараз займається і з ким створила сім'ю харизматична співачка

Фотографію закоханої пари на своїй сторінці опублікував Денис, і в коментарях відразу вибухнув скандал. Нагадаємо, що нещодавно дівчина розійшлася з актором і колегою по серіалу Олександром Петренко, який зіграв роль Паші. Багато хто вважає, що актори були ідеальною парою. Деякі шанувальники навпаки пораділи, що Ліза не впала в депресію, а знайшла собі нову любов.

"Це їхнє життя, вирішуйте Паша повинен бути з Лолою в серіалі але точно не вам вирішувати з ким їй бути в житті … Дістали коменти типу: повернися до Саші і тд. Їх життя їх вибір" "Шкода що ви з Пашею розлучилися але цей хлопець тобі теж дуже підходить))) "