Новини про зірок
Подобається

«Мріяла про пуанти, була ведучою національної лотереї, а ще»: Яка вона у житті актриса Лариса Руснак

24/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мріяла про пуанти, була ведучою національної лотереї, а ще»: Яка вона у житті актриса Лариса Руснак

Лариса Руснак – талановита українська актриса театру і кіно, в дитинстві мріяла про пуанти і білу пачку. Однак, доля склалася інакше, передає Корупція.Стар

Лариса народилась у невеличкому містечку на Одещині, тому зовсім не дивно, що мрія стати балериною так і не здійснилася – балетної школи там не було.
 

Щоправда, маленькій Руснак все ж вдалося пізнати ази балетного мистецтва – у місті на певний час оселилася відома балерина, а мама дівчинки, знаючи про мрію доньки, вмовила танцюристку позайматися з її дитиною. Заняття тривали приблизно півтора року, поки балерина не покинула місто. 

Любов до танців Лариса Руснак зберегла і пронесла крізь усе життя – вона знає усю програму бальників, а також бездоганно танцює народні танці. За її словами, ці вміння допомагають у акторській роботі. До того ж, половина театральних вистав, в яких грає Руснак, просто перенасичені хореографією.

За свою акторську кар’єру Лариса встигла зіграти у майже шести десятках проектів, і це не враховуючи вистав у театрі. Однією з останніх кіно робіт зірки стала роль у серіалі, який незабаром транслюватиме телеканал 1+1, «За три дні до кохання».                                                  

Окрім того, Руснак працює телеведучою. Уже більше десяти років поспіль  мільйони українців кожного недільного ранку збираються біля телеекранів, з надією, що саме їх квиток виграє у «Лото-Забаві». 

Популярне: "Голос від мами, а зовнішність від тата": Тільки погляньте на уже дорослого сина Ірини Білик

Сьогодні зірці кіно і театру уже 56 років, але виглядає вона максимум на 40. В чому ж її секрет? Лариса стверджує, що все це завдяки заняттям йогою  та правильному харчуванню.

 До речі, не так давно актриса відкрила у себе ще й співочий талант, а точніше – «прийняла» його. Каже, що поки не зайнялась духовними практиками – співати боялась, хоч у неї родина співоча. 

Зараз у неї наче відкрилось друге дихання: вона постійно вивчає щось нове.

Лариса незаміжня, але поряд з нею завжди багато прихильників. А найважливішим чоловіком в своєму життя вона вважає єдиного сина – Івана.