Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 25 лютого

24/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 25 лютого

Овен

Уникайте нових знайомств, вони навряд чи будуть приємними для вас. У відносинах з коханою людиною теж можуть виникнути розбіжності. Знайдіть собі заняття і насолоджуйтеся самотністю.

Телець

Тримайте дистанцію з оточуючими. У цей день ви витратите багато життєвих сил на справи середньої важливості.

Близнюки

Не соромтеся просити допомоги, якщо вона вам потрібна. У цей день ви можете досягти успіху в роботі, ваш потенціал оцінять і похвалять. Нікому нічого не обіцяйте в цей день.

Рак

Намагайтеся не витрачати час даремно, адже сьогодні вам належить займатися кількома справами відразу. Ваші стосунки з коханою людиною будуть гармонійними, як ніколи.

Лев

Не форсуйте події. І не кидайте розпочату справу на півдорозі. На допомогу — не розраховуйте в цей день. Якщо маєте борги — 25 лютого кращий день для того, щоб їх віддати.

Діва

Вас чекає романтичне захоплення. А ви в свою чергу уникайте конфліктів і не намагайтеся стрибнути вище голови.

Терези

Якщо ви хоча б зрідка даєте в борг знайомим — не робіть цього сьогодні. Гроші, швидше за все, до вас не повернуться, а стосунки будуть зіпсовані.

Скорпіон

Буде добре, якщо ви візьмете тайм-аут і подбаєте про свою сім'ю. Не варто витрачати великі суми, зачекайте кілька днів.

Стрілець

Бережіть сили, це буде важкий день. Якщо хтось спробує вкрасти ваш час, уникайте зустрічей з цією людиною.

Козеріг

Хороший день для угод і великих покупок. Це ваш час, удача буде на вашому боці.

Водолій

25 лютого — хороший день для того, щоб навчитися чомусь новому. Якщо хтось попросить у вас допомоги — не поспішайте її надавати. Спочатку розберіться в питанні і переконайтеся, чи не буде ця послуга на шкоду вам.

Риби

На роботі можуть виникнути проблеми, але не поспішайте з'ясовувати стосунки з керівництвом. Зустрічайтеся зі знайомими і друзями, заряджайтеся позитивом.