Новини про зірок
Подобається

«Замість кокошників тепер…»: Оля Полякова здивувала підписників новим аксесуаром

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Замість кокошників тепер…»: Оля Полякова здивувала підписників новим аксесуаром

Відома своїм епатажним стилем українська співачка Оля Полякова відмовилась від свого улюбленного аксесуара — кокошніка і замінила його на інший, передає Корупція.Стар 

Вчора поп-зірка з'явилась серед членів журі на зйомках українського комедійного проекту "Ліга Сміху" в новому образі. Майже весь попередній сезон співачка приходила у різноманітних кокошніках. Цей аксесуар Полякової навіть став приводом багатьох жартів серед учасників проекту. 

Популярне: Пам'ятаєте цю запальну дівчину — Марію Рак? Чим зараз займається і з ким створила сім'ю харизматична співачка

Але в цьому році Оля вирішила, що набагато цікавіше вона виглядає у перуках. Українські глядачі вже зовсім скоро зможуть побачити співачку у стильній перуці з зачіскою під каре. Фотографію в новому образі Полякова вже виклала на своїй сторінці у соціальній мережі Інстаграм. 

Підписникам зірки новий стиль сподобався, її навіть порівняли з Леді Гагою. 

"Ооохх йомайо!) Гага, це ти?!", "Вау, який екстравагантний образ! Незвично вас бачити з коротким волоссям!", "Прям дівчина з 80-х. Незвично, але від тебе, Ольга можна було цього очікувати! "

Нагадаємо, що новий сезон "Ліги Сміху" вийде на телеекрани вже 2-го березня. 

 

#лигасмеха

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)