Новини про зірок
Подобається

«Ведуча на телеканалі «Інтер» і чоловік режисер»: Невідомі факти з життя актриси Людмили Загорської

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ведуча на телеканалі «Інтер» і чоловік режисер»: Невідомі факти з життя актриси Людмили Загорської

Людмила Загорська – одна із найталановитіших українських актрис сьогодення. Людмила з легкістю може втілити найскладніший задум режисера, передає Корупція.Стар
 
Останні декілька років в Україні, фільми почали знімати частіше та якісніше, тож і артистка, яка переважно знімається за кордоном, нарешті змогла зіграти вдома. Людмилі дали ролі  одразу в декількох серіалах, які продюсували українські телеканали. 

Українські глядачі, подивившись на цю жінку, одразу впізнають в ній полячку Зосю із міні-серіалу «Століття Якова». Роль польської шляхтянки вдалась Людмилі дуже добре: актриса змогла передати всю трагічність цього образу.


До речі, у російських фільмах Загорська частіше за все грає негативних персонажів, зіграти «підле стерво» — артистці вдається дуже добре. Однак, і з позитивною роллю Людмила впорається не гірше. 

Першу роль у кіно Загорська отримала у 2002 році, а до того вже встигла знятись у таких серіалах, як «Повернення Мухтара» та «Доярка з Хацапетівки -2». Ці ролі були епізодичними, але вони стали хорошим стартом у кар’єрі жінки.

 У 2006 році Загорську нарешті запросили зіграти головну роль, фільм називався «Стара подруга». На сьогодні, в творчому арсеналі актриси уже понад 62 проекти, і вона продовжує активно працювати далі.

Один відомий режисер якось сказав, що Людмила – універсальна актриса, а також підмітив, що глядачів вона «бере» своєю щирістю і безпосередністю, з чим не можемо не погодитись і ми. 

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

Окрім кіно, Загорська також грає у одному з київських театрів, а ще, деякий час, працювала телеведучою на каналі Інтер. 

Щодо особистого життя зірки, то тут інформації небагато: знаємо, що 45-річна артистка заміжня. Свого коханого чоловіка Людмила знайшла у тій сфері, де й працює: він – режисер, Тарас Дудар. Дітей у пари немає – занадто заклопотані роботою.