Новини про зірок
Подобається

«Щастя своє знайшла у Москві»: Куди поділась і як поживає модель Інна Цимбалюк

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Щастя своє знайшла у Москві»: Куди поділась і як поживає модель Інна Цимбалюк

«Інна-краса – руса коса» — такими заголовками рясніли всі українські газети та журнали у 2006, коли юна буковинка здобула перемогу на конкурсі краси «Міс Україна-Всесвіт», передає Корупція.Стар

Тоді ж, на конкурсі у США, Інні Цимбалюк, вперше за багато років участі українок, вдалося потрапити до числа 20 фіналісток. На Батьківщині такий успіх сприйняли наче справжню перемогу і з тих пір у красуні почалось богемне життя.

Дівчину одразу ж почали запрошувати в різноманітні телешоу, що робило її ще популярнішою. Цимбалюк встигла попрацювати і телеведучою – деякий час вона вела «Погоду», а також шоу «Танцюю для тебе» на телеканалі 1+1. Окрім цього, Інна спробувала себе і у ролі актриси, зіграла приблизно у 12 фільмах.

Зараз, на шпальтах українських видань прізвище Інни зустрінеш не часто. Це пов’язано з тим, що дівчина ще у 2013 році покинула територію України і подалась шукати своє щастя у Москві. 

Красуні пощастило вийти заміж, однак імені свого обранця вона не розголошує. Відомо, що чоловік серйозний бізнесмен, а познайомив їх популярний російський співак Олександр Буйнов. 

У подружжя вже є донечка – справжня копія зіркової матусі. Фотографії з нею Інна частенько публікує у своєму Інстаграм-акаунті. Зараз Цимбалюк виглядає щасливою, але тоді, у 2015 році, вона зіткнулася із проблемою половини породіль світу – у неї розпочалась післяпологова депресія. 

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

Модель звинувачувала себе у тому, що не пройшла весь шлях процесу народження дитини самостійно. Пологи були важкими – тривали понад 8 годин, і тому медики вирішили допомогти жінці народити швидше. Саме це і підкосило Інну.

На щастя, депресія не затягнулася надовго — маленька крихітка все ж змогла розрадити матусю. До речі, свою донечку у Мережі Інна лагідно називає «Шу-Шу».

Життя Цимбалюк зараз виглядає щасливим, адже для цього у неї є все: коханий чоловік, маленька доня, друзі, безліч подорожей. В Україну повертатись Цимбалюк не поспішає.