Новини про зірок
Подобається

«Принесіть хлопчикові табуретку»: Фотографія Зеленського з Осадчою підірвала мережу

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Принесіть хлопчикові табуретку»: Фотографія Зеленського з Осадчою підірвала мережу

Вчора в Києві пройшли зйомки чергового сезону популряного українського комедійного шоу "Ліга сміху", передає Корупція.Стар 

На своїй сторінці в соціальной мережі Інстаграм незмінний ведучий цього проекту опублікував фотографію зі зйомок, на якому Катерина Осадча, популярна ведуча та дружина колишнього тренера Юрія Горбунова, бере у нього інтерв'ю. Знімок вийшов дуже комічним, адже ріст Зеленського — 1,66 а Катерини майже 1,8 метрів.

Популярне: Пам'ятаєте цю запальну дівчину — Марію Рак? Чим зараз займається і з ким створила сім'ю харизматична співачка

Сам Володимир підписав фотографію так: "Я з Катюхою) знімали зверху. Насправді я вище Каті))".

Шанувальники артиста підтримали жарт, і припустили свої варіанти:

"Цікаво, якщо Зеленський підстрибне, він буде вище Катиного плеча?)))", "Ріст це не ваше, принесіть хлопчикові табуретку", "Є ще варіант — вона на стільці)))"

Нагадаємо, що глядачі зможуть побачити новий сезон вже 2-го березня, правда тільки першу частину гала-концерту, який пройшов в Одесі.

Новий сезон дивує тренерським складом, з улюблених членів журі залишилися тільки Оля Полякова та Ігор Ласточкин. До них приєдналися Надя Дорофєєва, Влад Яма, Юрій Ткач, Станіслав Боклан, і Євген Кошовий.