Новини про зірок
Подобається

«Комік на екрані, а вдома зразковий сім’янин»: Невідомі факти з особистого життя Максима Неліпи

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Комік на екрані, а вдома зразковий сім’янин»: Невідомі факти з особистого життя Максима Неліпи

Чи міг колись столичний парубок Максим Неліпа подумати, що у майбутньому стане відомим телеведучим, передає Корупція.Стар


Ще під час навчання він став справжньою зіркою і капітаном команди КВН Ковбої політеху. Багато в чому це визначило його подальшу діяльність, а мрія бути інженером відійшла далеко на задній план. Отримавши диплом, Максим Неліпа вибрав для себе творчий шлях. Став відомим українським шоуменом і телеведучим. Широка усмішка і незмінне почуття гумору стали візитною карткою Максима.

Один з перших проектів за участю молодого і талановитого юнака в ролі ведучого, стало телешоу "Програй мільйон". Потім Неліпа став ведучим прогнозу погоди і телелотереї Хто там? Він неодноразово виступав як телеведучий різних церемоній та конкурсів, спробував себе в якості танцюриста, беручи участь в Танцях із зірками, знявся в декількох художніх фільмах і серіалах.

Що стосується особистого життя — то весь такий не серйозний на екрані Максим перетворюється на зразкового сім'янина вдома. Зі своєю дружиною Тамарою він виховує двох чарівних дітей. 

Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

Побралися вони ще коли Максиму було 26 років і за ним ходила слава справжнього ловеласа. Тамара стала його третьою дружиною, два невдалі шлюби Максим залишив у минулому і вирішив, що третя спроба має бути успішною. Як розповідав шоу-мен, Тамара сильно ревнувала його і він вирішив змінитися для неї. А з появою донечки Маші нарешті відчув сімейну ідилію.

Саме маленькій Маші під силу те, на що не здатна жодна жінка — розсмішити екс-КВНщика Максима Неліпу. 

"У нас живуть кіт і кішечка. Кіт великий, кішечка маленька, мініатюрна. А ще Маша завжди уважно спостерігала, як ми доглядаємо за квітами. Одного разу застав дочку з лійкою, що ганяється за кішкою, — вона хотіла додати тварині пару сантиметрів зросту. Це було видивище. я так розсміявся" 

А ще Максим захоплюється активним відпочинком і риболовлею і бореться з браконьєрством. Але і вдома, і на зйомках залишається людиною-святом з незмінним почуттям гумору.