Новини про зірок
Подобається

«Холостяк-8»: У Мережу потрапили кадри знайомства Анусі з учасницями шоу

23/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Холостяк-8»: У Мережу потрапили кадри знайомства Анусі з учасницями шоу

Уже 9 березня в ефір вийде перший випуск нового сезону реаліті «Холостяк», а поки в Мережу потрапили кадри з першої вечірки і знайомства Рождена Анусі з дівчатами, передає Корупція.Стар

Поки до прем'єри восьмого сезону «Холостяка» залишилося менше двох тижнів, в мережі підігрівають цікавість глядачів, публікуючи перші кадри із зустрічі головного героя Рождена Анусі з учасницями проекту. Саме на цій вечірці Рожден в перший раз побачить претенденток на його серце і вже 9 березня стане відомо, хто з дівчат музикантові сподобався більше за інших.


Популярне: А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає в повсякденному житті

До слова, в одному з недавніх інтерв'ю новий Холостяк зізнався, яку дівчину хоче знайти на проекті.

«Я собі так уявляю дівчину, з якою я зміг би піти з проекту разом: вона не наївна, але вона мрійник. Можливо, вона знаходиться в деякій депресії, тому що не розуміє, що відбувається в її житті і вирішила, що краще прийти в проект, ніж нічого не робити і сидіти вдома. Вона не сподівається на те, що тут до неї з неба впаде принц на білому коні, але вона вірить в те, що якщо взяти бика за роги, то, можливо, станеться щось хороше і нове », — розповів холостяк.