Новини про зірок
Подобається

Зовсім не «Віталька»: Ігор Бірча розповів про свою дружину. Яка вона, ідеальна жінка

21/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Зовсім не «Віталька»: Ігор Бірча розповів про свою дружину. Яка вона, ідеальна жінка

Український актор Ігор Ярославович Бірча відомий, як автор гумористичних програм і шоу. Незважаючи на те, що його персонажів не можна назвати серйозними людьми, сам актор відноситься до багатьох речей дуже відповідально. Наприклад, на питання, чому він до сих пір не одружений, він відповідає, що якщо коли-небудь з'явиться дружина Гаріка Бірча, то це буде одна жінка і на все життя. Сім'я, на його думку, це дуже серйозно, і ставитися до її створення необхідно з усією відповідальністю, передає Корупція.Стар


Незважаючи на те, що  актор розміняв свій 4-й десяток, він все ще не одружений і під вінець поки не збирається. Більш того, за словами самого Гаріка Бірча, шалене кохання зовсім не його варіант. 

"Для мене важливіше чисті щирі відносини, взаємодопомога і підтримка. Тобто дружина коханка, дружина мати моїх дітей, дружина друг, співрозмовник і т.д. Я не хотів би шаленого кохання. Я прихильник порційного підходу до подібних речей. Все повинно бути в міру. у моєму житті це стосується всього, але тільки не роботи! Тут міри у мене немає, тому, напевно, і з особистим життям у мене поки не склалося." — журиться КВНщик.

Гарік не така людина, яка може одружитися, а потім зрозуміти, що не зійшовся з дружиною характерами і розбігтися, щоб далі шукати супутницю життя. Тому, коли він зустрічався з дівчатами, то заздалегідь дізнається, чи все в ньому влаштовує його подругу і чи готова вона стати його дружиною. Якщо їх думки з якихось питань розходилися, то Ігор вважав за краще розлучатися. У його житті було і велике почуття, яке залишило незабутні спогади, але тоді сім'ї теж не вийшло. До всього у своєму житті, в тому числі і до розлук актор ставиться з іронією і гумором, і це допомагає йому справлятися з невдачами.

Популярне:«Я вибрала…»: Наталя Могилевська зізналася, що змусило її піти зі сцени

Веселуном і дотепним Гарік був завжди, і ці якості його характеру реалізувалися в творчості. Ще в школі юний Бірча почав грати в КВН, і його виступи мали величезний успіх. Гру в КВН він не кинув і в студентські роки, а потім став учасником українського телепроекту Comedy Club Ukraine, грав у Вищій Українській Лізі КВК і Вищій лізі КВН Москви. За часів КВН він вигадав образ героя на ім'я «Віталька», який приніс Гаріку Бірча величезну популярність. Віталька, герой однойменного скетч-шоу, став улюбленим персонажем не тільки дорослих, а й дітей, і тому актор розраховує на довге життя цього шоу. Сьогодні робота займає весь час артиста, тому на особисте життя його зовсім не вистачає. І мрію обзавестися, нарешті, дружиною доводиться відкладати на невизначене майбутнє.