Новини про зірок
Подобається

«Я вибрала…»: Наталя Могилевська зізналася, що змусило її піти зі сцени

21/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я вибрала…»: Наталя Могилевська зізналася, що змусило її піти зі сцени

Талановита виконавиця, автор популярних українських хітів Наталя Могилевська нещодавно повернулася з місячної подорожі країнами Азії, передає Корупція.Стар

Співачка поділилася зі своїми передплатниками в інстаграм визнанням про те, що саме змусило її  залишити сцену. Виявилось, що кумир мільйонів українців сама вважала себе в душі маленькою дитиною і дуже важко переживала свої невдачі.

Популярне: "Невисокого зросту, а відхопив таку модель": Тільки подивіться на дружину коміка Ігоря Ласточкіна. А виглядають красиво!

"Я усвідомила причину чому йшла зі сцени … Якщо всередині ти залишаєшся маленькою стривоженою дитиною, яка постійно потребує підтримки і схвалення, то зовнішні атрибути дорослого життя, сімейне життя і дорослі турботи, зовсім не вирішують проблему дорослішання. Ти залишаєшся дитиною, граючою у доросле життя. Дитині потрібна підтримка і захист батьків. Так влаштований світ. Всі малюки тварин і рослин дуже тендітні. Але з різних причин ми не отримуємо в дитинстві достатнього захисту і підтримки від батьків. Вони часто зайняті, стривожені і самі потребують підтримки, а багато хто з них не впорався з дорослими вже пороками. І це не означає, що вони погані люди, просто не ідеальні, просто самі заплуталися ".

Наталя розповіла, що відхід зі сцени допоміг їй кардинально змінити життя, приділяти більше уваги своєму вдосконаленню.

"Я вибрала спосіб — дорослішати по-справжньому. Брати відповідальність за своє життя, вивчати себе, свої бажання, таланти, цінності. Купувати знання про себе, яке більше ніколи не буде залежати від думки інших людей або батьків, знання і впевненість, що не потребує схвалення і підтримки ".

Нагадаємо, що Могилевська, після свого турне країнами Азії, вирішила написати свої мемуари, і саме її відхід зі сцени став головною темою книги. Рукопис вже закінчений і найближчим часом Наталя хоче її опублікувати. Назва майбутньої книги і тираж співачка поки не розкриває. 

 

Я осознала причину почему уходила со сцены… Если внутри ты остаёшься маленьким встревоженным ребёнком, который постоянно нуждается в поддержке и одобрении, то внешние атрибуты взрослой жизни, семейная жизнь и взрослые заботы, вовсе не решают проблему взросления. Ты остаёшься ребёнком, играющим во взрослую жизнь. Ребенку нужна поддержка и защита родителей. Так устроен мир. Все малыши Животных и растений очень хрупки. Но по разным причинам мы не получаем в детстве достаточной защиты и поддержки от родителей. Они часто заняты, встревожены и сами нуждаются поддержке, а многие из них не справились со взрослыми уже пороками. И это не значит, что они плохие люди, просто не идеальные, просто сами запутались. Как быть?- Оказать эту заботу и поддержку себе самостоятельно. И это вполне возможно. Я написала об этом в книге. Я выбрала способ — взрослеть по- настоящему. Брать ответственность за свою жизнь, изучать себя, свои желания, таланты, ценности. Приобретать знание о себе, которое больше никогда не будет зависеть от мнения других людей или родителей, знание и уверенность, которая не нуждается в одобрении и поддержке. #могилевская #книга #люблю #скоро #mogilevskaya #love #talantschool

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)