Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 27 лютого

21/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 27 лютого

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сатанинський день. День активної боротьби з спокусами. Сьогодні може статися щось, що серйозно вплине на ваші справи або стан здоров'я. Розбіжності, впертість у відстоюванні своєї думки або небажання прислухатися до доводів партнера порушать рівновагу і довірчу обстановку. Знизити негативні тенденції дня можна тільки високими моральними якостями. Кішка чи собака уві сні або наяву — хороший знак.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День відзначений значними коригуваннями довгострокових життєвих планів і зміною існуючого положення. Перша половина дня може принести засмучення і розчарування. Вірогідні конфлікти з родичами. Багатьом Водоліям буде важко змиритися з присутністю в будинку старшого покоління родичів і постійними їхніми рекомендаціями. У другій половині дня настане перелом. Любовні стосунки або спілкування з друзями розкриють нові можливості.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День відзначений суєтою і клопотом. Будьте уважнішими до нових людей, що з'явилися в вашому оточенні. Ймовірно, що вони виявляться не зовсім надійними. Ваші відносини будуть недовговічними і принесуть розчарування. Чи не від вас залежить — розлучитеся ви з близькою людиною чи ні. Сьогодні можуть виникнути серйозні проблеми зі здоров'ям, коли варто звернутися до фахівця. Не затягуйте і не думайте, що хвороби проходять самі собою.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Критичний день. Оманливі надії і розчарування в партнерах несприятливо позначаться на ділових контактах. Сьогодні всіляко уникайте з'ясування стосунків з близькими людьми. Емоції будуть перехльостувати через край. Не виключено, що різко погіршиться самопочуття. Переключіть увагу з своїх проблем на проблеми близьких вам людей.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Ймовірно, різні справи і проблеми змусять вас проявити максимальну активність і працездатність. В першу половину дня про відпочинок доведеться забути — суєта і турботи не дадуть присісти ні на секунду. Зате ввечері з'явиться можливість приємно провести час серед друзів або в колі сім'ї. Відпочинок, цікава бесіда, легкий флірт стануть найкращими ліками від втоми.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День несе подвійну характеристику. Ймовірно, обмани, наклеп чи недостатнє розуміння будуть заважати духовному прогресу, колективних дій і творчості. З обережністю поставтеся до нових знайомств. Можливо, у вас з'являться нові ідеї, які вплинуть на ваше світовідчуття. Емоційний стан значно покращиться завдяки романтичній зустрічі з коханою людиною. Не виключено, що саме зараз почнеться період, пов'язаний з умінням правильно направляти свої життєві сили. Непогано було б проаналізувати свої можливості і схильності.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День обіцяє бути вельми активним. Про відпочинок доведеться забути — тільки суєта і турботи будуть супроводжувати вас у цей час. Але нічого не поробиш — доведеться з цим змиритися. Вечір присвятіть відпочинку. Слідкуйте за тим, щоб нікого не образити. Не можна відмовляти у виконанні прохань.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Критичний день. В особистому житті можливі конфліктні ситуації або незадоволення існуючим станом справ. Можливий душевний дискомфорт, занепад сил, поганий настрій. Чоловіки-Леви можуть бути залучені в любовні зв'язки, які, крім проблем і розчарувань, нічого не принесуть. Жінкам-Левам зірки радять звернути увагу на взаємини із супутником. Не виключені зрада або обман.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Вкрай несприятливий день. Розбіжності, відстоювання своєї думки або наклеп недоброзичливця будуть заважати духовному прогресу, порушать рівновагу і довірчу обстановку в сім'ї. Виключіть нові знайомства або спілкування з неприємними для вас людьми. Сторонній вплив призведе до негативних результатів. Знизити негативні тенденції дня можна тільки високими моральними якостями.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День несе подвійну характеристику. Щоб уникнути неприємностей з обережністю поставтеся до нових знайомств. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, можуть зіграти у вашому житті негативну роль. Можливо, у вас з'являться нові ідеї, які змінять ваш імідж. Однак поки не варто ділитися з друзями своїми планами на майбутнє.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для розвитку кар'єри. Ви цілком можете розраховувати на успіх в початих справах. Не слід займатися чимось новим, краще розберіться зі старими проблемами, документами. Можливо, що тепер вони як ніколи актуальні. Велика ймовірність виграшу. Цей день сприятливий для любові.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День несе подвійну характеристику. Ваші активність, відповідальність і ентузіазм можуть створити сприятливі умови для зміцнення сімейного комфорту або матеріального добробуту. Головне — не упустити свій шанс. Відносини з близькими і друзями складаються не дуже вдало. Обмани, наклеп чи недостатнє розуміння будуть заважати духовному прогресу, колективних дій або творчості. Можливі свято або зустріч, яка буде затьмарена чиєїсь екстравагантної витівкою, не виключено, що вашій. Снов слід остерігатися, а побачене тримати в таємниці.