Новини про зірок
Подобається

Телеведуча “Сніданку з 1+1″ Неля Шовкопляс поділилася зворушливими фото з чоловіком-красунчиком

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Телеведуча “Сніданку з 1+1″ Неля Шовкопляс поділилася зворушливими фото з чоловіком-красунчиком

Ця пишнотіла дівчина відразу привернула до себе увагу. Неля Шовкопляс стала одною з ведучих  “Сніданку з 1+1” ще у вересні минулого року, передає Корупція.Стар


Щоранку з нею прокидаються сотні українців, а її усмішка дарує настрій на увесь день. От на днях, Неля привітала свого коханого чоловіка з річницею іхнього весілля. І у Мережі з'явилися спільні фото закоханих.

"Люблю тебе???? Спасибі за ці чотири роки! І хоч вони пролетіли як одна мить, і хоч було багато всього — і доброго, і не дуже — я все одно говорю тобі велике спасибі! Спасибі за все: за те, що ти є, за все, що у нас є! І за те, що тоді, чотири роки тому, у нас був такий же яскравий і сонячний день, незважаючи на страшний мороз, червоне плаття замість весільного білого, шубу з нутрії, семимісячний живіт з двійнятами всередині, відсутність родичів поруч, полтавський ЗАГС з усіма його традіціямі?, і фази місяця (ти зрозумів про що я) ?! Ми це зробили і відзначили гарячим шоколадом з фундуком в "Львівській кав'ярні" ☕? І це я точно буду пам'ятати все життя! Спасибі і люблю??? з річницею??? "- написала телеведуча.

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

Неля зізнається, що зараз у неї з чоловіком повна ідилія. Він спочатку скептично ставився до бажань дружини присвятити своє життя справі ведучої. Проте після того як чутки про нову телеведучу “Сніданку з 1+1” розлетілися по всій країні йому прийшли повідомлення навіть від тих людей, із якими він давно не спілкувався. Подружжя виховує двох симпатичних хлопчиків Матвія і Тимофія.

"Я вдячна чоловікові, що він дивиться кожен випуск Сніданку з моєю участю, а ввечері ділиться враженнями та дає поради." — розповідає Неля.

 

 

 

 

Люблю тебя???? Спасибо за эти четыре года! И хоть они пролетели как одно мгновение, и хоть было много всего — и хорошего, и не очень — я всё равно говорю тебе большое спасибо! Спасибо за все: за то, что ты есть, за все, что у нас есть! И за то, что тогда, четыре года назад, у нас был такой же яркий и солнечный день, невзирая на жуткий мороз, красное платье вместо свадебного белого, шубу из нутрии, семимесячный живот с двойней внутри, отсутствие родственников рядом, полтавский ЗАГС со всеми его традициями?, и фазы луны ( ты понял о чем я)?! Мы это сделали и отметили горячим шоколадом с фундуком в "Львівській кав'ярні"☕? И это я точно буду помнить всю жизнь! Спасибо и люблю??? с годовщиной???

Публикация от Неля Шовкопляс (@nelya_shovkoplyas)