Новини про зірок
Подобається

Перший рік батьківства! Юрій Горбунов і Катерина Осадча відсвяткували День народження сина

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Перший рік батьківства! Юрій Горбунов і Катерина Осадча відсвяткували День народження сина

Найчарівніша пара українського шоу-бізнесу Катя Осадча і Юрій Горбунов  відсвяткувала перше День народження свого синочка, передає Корупція.Стар

Первістку зіркової пари виповнився 1 рік. І з нагоди цього довгоочікуваного свята, Горбунов і Осадча влаштували справжню дитячу вечірку.

Дрес-кодом свята стали смугасті тільняшки. Для наймолодших гостей був влаштований неймовірної краси кенді-бар. Декор у блакитних кольорах, блискучі кульки і мімішний торт з написом "Івасик 1 рік" довершили зворушливу атмосферу.

Популярне:А ви б її впізнали? Як зірка серіалу "Школа" Олена Курта виглядає у повсякденному житті

І Осадча, і Горбунов опублікували у своїх Instagram-акаунтах лише фото синового торта. А от деталями вечірки поділилася у своїх Stories Маша Єфросиніна, яка разом з сином Олександром була запрошена на свято.

 

Рік нашому Івану! #aboutlastsunday

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

 

З Днем народження синок!!!

Публикация от Gorbunov Yuriy (@gorbunovyuriy)

 

Перед вами мущщщина трёх с половиной лет от роду , который из сладкого ( до вчерашнего дня) знавал исключительно сухофрукты, зефир и йогуртовое мороженое ……. И вот скажите мне, какие такие рефлексы дали ему силы в два прыжка долететь до стола со сладостями и воткнуться туда с такой страстью, что мать его еле оттуда откопала??‍♀️??‍♀️??‍♀️#мойАлександр #тельняшкапати #ИванГорбунов #1год

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)