Новини про зірок
Подобається

«Називають внучкою першого президента України…»: Роксолана Кравчук, спокуслива українська актриса чи відома ведуча?

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Називають внучкою першого президента України…»: Роксолана Кравчук, спокуслива українська актриса чи відома ведуча?

Ця красива брюнетка запам’яталась українським глядачам завдяки ролі у «Тінях незабутих предків», передає Корупція.Стар

Роксолана Кравчук – зірка першого українського фентезі. У фільмі їй дісталась роль студентки-відьмачки з проникливим поглядом – Юлії. В житті ж Роксолана не вирізняється особливою зовнішністю, однак вправний візажист і трошки макіяжу зробили своє – створили її неперевершений таємничий образ. За словами дівчини, вона реальна та її кіно-героїня – спільного мають мало, адже Роксолана дуже весела, товариська і відкрита особистість, на відміну від готесси Юлі.

«Тіні незабутих предків» не перша акторська робота Кравчук, протягом довгого часу, дівчина працювала на першому українському музичному телеканалі – М1, і встигла знятися у деяких епізодах кліпів вітчизняних зірок. До речі, на М1 дівчина пішла працювати в якості режисера і ставила такі програми, як «Blond0 07» та «Hello Show». Окрім цього, Кравчук з’являлась на телеекранах і в ролі ведучої – часто потрапляла у прямі ефіри. Цей досвід дівчина описує як один із найяскравіших у житті, адже такого припливу адреналіну, як під час прямої трансляції, не відчувала більше ніде.

З дитинства Роксолана займалася музикою, вона – піаністка. Заради якісної освіти доньки, її сім’я переїхала з Чернівець до Києва, де дівчинка почала навчатись у школі при консерваторії.

Багато запитань викликає і прізвище актриси – Кравчук. Часто, у ЗМІ Роксолану помилково називають внучкою першого президента України, Леоніда Кравчука. Дівчина зізнається, що у дитинстві часто видавала за правду таке ж твердження для своїх друзів, але потім щиро зізнавалася, що це лише жарт.

Популярне: "Хтось за кордоном, а хтось…": Як склалася доля переможців і учасників шоу «Х-Фактор».

Зйомки у «Тінях незабутих предків» стали справжньою точкою неповернення в житті Роксолани. Тепер вона розвиває саме акторський талант.