Новини про зірок
Подобається

KADNAY: Хто вони? Дізнайтеся цікаві факти про гурт і хто їх продюсує

20/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
KADNAY: Хто вони? Дізнайтеся цікаві факти про гурт і хто їх продюсує

KADNAY – гурт, який став відкриттям минулорічного відбору «Євробачення». І хоч тоді перемоги хлопці не здобули, однак вивели свою творчість на зовсім інший рівень, передає Корупція.Стар

Соліст гурту — Дмитро Каднай,  відомий українцям ще з першої «Фабрики зірок», однак після шоу його кар’єра не була успішною, а у світі шоу-бізу про нього й взагалі забули. Тому виступ Дмитра з власним гуртом на відборі став справжнім тріумфом і яскравим поверненням на сцену. 

Як зізнається хлопець, саме цей виступ допоміг їм здобути популярність і безліч прихильників по всій країні, бо ж до того гурт знали лише у рідному Дніпрі, а слухачів, деколи, можна було перелічити на пальцях руки.

Минулої суботи KADNAY знову виступили на Національному відборі, але цього разу успішніше – хлопці потрапили у фінал. Вони стверджують, що цьогорічна пісня кардинально відрізняється від минулорічної. Члени журі зазначили, що цей справді так, але дещо залишилося незмінним: гучний спів та барабани. Джамала хлопців похвалила, а от Євген Філатов (більше відомий як the Maneken) заявив, що хоч шоу, яке продемонстрували хлопці – вражає, однак пісня абсолютно не запам’ятовується і не зачіпає слухача своїм сенсом.

Популярне: "Хтось за кордоном, а хтось…": Як склалася доля переможців і учасників шоу «Х-Фактор».

Новий хіт для «Євробачення» від KADNAY має назву «Beat of the universe». Хлопці говорять, що ця пісня про внутрішню гармонію, яку можна віднайти лише залишившись наодинці з собою.

«Головна думка полягає в тому, що тільки коли ти позбавляєшся від усього зайвого, тільки коли ти наодинці з природою, з собою, ти починаєш чути внутрішній голос. Ти починаєш бачити танець дощу, чути, як тріщить багаття, чути пісню вітру — і все це дає можливість у всьому цьому вирі звуку, в цьому ансамблі, в цьому Всесвіті знайти себе, зрозуміти, хто ти, і знайти своє власне звучання» — коментують KADNAY.

Нагадаємо, продюсером гурту є Олена Коляденко, з якою Дмитро співпрацює ще з «Фабрики».