Новини про зірок
Подобається

“Вже 10 років охороняє тил”: Подивіться на красуню-дружину найвідомішого експерта України Михайла Присяжнюка

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
“Вже 10 років охороняє тил”: Подивіться на красуню-дружину найвідомішого експерта України Михайла Присяжнюка

“Вже 10 років охороняє тил”: Подивіться на красуню-дурижину найвідомішого експерта України Михайла Присяжнюка

Він найвідоміший юрист України, людина, яка допомогла такій кількості людей, про яку навіть не може мріяти пересічний спеціаліст.


Михайла Присяжнюка ми знаємо з великої кількості любимих нами програм на телеканалі СТБ. Ми бачили його в ролі експерта в програмі “Вагітна у 16”, медичному проекті “За живе”, незмінний гість програми “Все буде добре” з Надією Матвєєвою. Завжди усміхнений і привітний просто не може не запам’ятатися і не полюбитись глядачам. Але незважаючи на те, що бачимо ми його кожного дня в улюблених програмах, знаємо про нього дуже мало. 


Сьогодні редакція Корупції Стар спробує розкрити всі таємниці життя Михайла Присяжнюка. 

Народився Михайло в Києві в сім’ї юристів, тому вибір професії в нього був невеликий, про права кожної людини та закон він знав з самого дитинства. Тому поступає на юридичний факультет КНУ ім. Т.Шевченка. Навчання було досить успішним і легким для нього, тому вже наприкінці першого курсу він розпочинає трудову практику. До кінця навчання він вже доходить до начальника юридичного відділу крупного підприємства. Після закінчення він 5 років очолює нікому невідоме видання «Юридична газета», яке вже за кілька років стає лідером на ринку.

Але все-таки все життя він мріє працювати з людьми і тому, віддає всього себе адвокатській практиці.

Вперше на екранах телевізорів ми його побачили в 2012 році в ролі експерта в славнозвісній програмі “Вагітна у 16”.  Він говорить, що дуже щаслива людина, адже займається любимою справою. 


“В тому, що я роблю на СТБ, — моя душа і серце”.

 Окрім повної професійної реалізації, Михайло вже 10 років як люблячий чоловік і батько прекрасних дітей. 

З Валерією вони одружились в 2007 році. Зараз виховують 9-річного Івана і 2-річну Марію.

Популярне:Леся Нікітюк показала струнку фігуру в бікіні

За ці десять років щасливого шлюбу Михайла можна назвати ще й сімейним експертом. Він дуже часто ділиться своїми секретами міцних стосунків. Найголовнішими складовими його шлюбу є чесність, як перед собою, так і перед партнером і дружба. Твоя друга половинка повинна бути тобі справжнім другом, а не тільки сексуальним партнером. 

Він рідко ділиться подробицями їхнього з Валерією сімейного життя. Напевно, все-таки тому, що для справжнього щастя їм достатньо лише одне одного. Михайло вважає, що чужих людей не варто підпускати надто близько і тим паче не варто розповідати сімейні подробиці. 

 

Тому нам залишається лише насолоджуватись сімейними фото цієї прекрасної пари, яка там гармонійно виглядає разом.