Новини про зірок
Подобається

“Вона найкраща в світі, найкрасивіша…”: Ось, хто назавжди оселився в серці ведучого шоу “Я соромлюсь свого тіла”. Невідомі факти життя Валерія Ославського

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
“Вона найкраща в світі, найкрасивіша…”: Ось, хто назавжди оселився в серці ведучого шоу “Я соромлюсь свого тіла”. Невідомі факти життя Валерія Ославського

Всі ми знаємо цього красеня як ведучого проекту «Я соромлюсь свого тіла» та шоу «За живе!».

Незважаючи на те, що кожного вечора ми бачимо його на телеекрані, про нього знаємо дуже мало. І сьогодні Корупція Стар спробує відкрити деякі таємниці цього харизматичного ведучого.

Валерій Ославський дуже багатогранна особистість. Він  і лікар, і ведучий, і експерт медичного проекту, і, навіть, КВН-щик.

В дитинстві він вибирав між професією журналіста, юриста і лікаря. Але велика несправедливість в лікарнях  з якою зіштовхнувся юнацький максималізм привела його все-таки до дверей медичного університету. В Одеському національному медичному університеті він отримав спеціальність ортопеда-травматолога. Вже в студентські роки він намагається поєднувати інші заняття з медициною. Грав у студентській команді КВН, підробляв корпоративним ведучим.

Успіх і визнання йому приніс проект телеканалу СТБ “Я соромлюсь свого тіла”. В 2016 році стартував ще один медичний проект "За живе".

На початку своєї телевезійної кар’єри Валерій ще працював лікарем в Одесі і йому вдавалось бездоганно все поєднувати. Зараз він повністю присвятив себе зйомкам на телебаченні, але й далі живе на два міста. Він в Києві знімався в проектах, а дружина з дочкою в Одесі.

Хоч Валерій і є дуже зайнятим, завжди знайде час для коханої дружини та дочки.

З дочкою в нього дуже теплі стосунки, вони найкращі друзі.

“Моя дочка — принцеса! Вона найкраща в світі, найкрасивіша, розумна і талановита”.

Він не є строгим батько, адже, за його словами, донечка не потребує виховання. Для нього вона особистість і він з нею домовляється і якщо вона порушує цю домовленість, то він вже може проявити строгість характеру. Вони абсолютно все роблять разом: ходять в кіно, а потім обговорюють фільми, разом грають в баскетбол, хокей, боулінг.

Валерій неодноразово розповідав і про особливу традицію в його сім’ї. Як тільки в них є можливість, вони всі разом вечеряють. Він дуже любить такі моменти.

 “Це найбільша радість, яка тільки може бути”.

Валерій вже багато років щасливий в шлюбі. Про його дружину невідомо нічого, навіть імені. Якщо про донечку він говорить в кожному інтерв’ю, весь час публікує теплі фото з нею в Інстаграм, то про дружину – ні слова. Дуже дивно, що він приховує жінку, яка подарувала йому таку красуню-донечку, але, як кажуть, щастя любить тишу.