Новини про зірок
Подобається

«Такі крики слухати протипоказано»: Нова пісня Брежнєвої викликала в мережі скандал

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Такі крики слухати протипоказано»: Нова пісня Брежнєвої викликала в мережі скандал

Відома і всіма улюблена Віра Брежнєва 18 лютого представила шанувальникам свій новий кліп на пісню "Ти мій чоловік", передає Корупція.Стар

Співачка опублікувала на Youtube яскраве і життєрадісне відео на свій новий супер-хіт "Ти мій чоловік". На ролику Брежнєва з'являється в декількох спокусливих образах. Особливо завоювавши увагу глядача обтягуючим червоним боді.

Популярне: Українці обурені: Чоловік і продюсер Ірини Федишин публічно назвав її "дешевкою"

Автором самої пісні і музики виявився чоловік Віри — Костянтин Меладзе. Чи присвячена ця пісня їй, він не прокоментував. Сам ролик чоловік підписав так:

"Коли ти зустрічаєш свою людину, в твоїй душі розпускаються квіти" .. Нехай у вас завжди буде в житті той, кому ви можете впевнено сказати — Ти мій чоловік!

Відео вже набрало більше 4000 лайків. Правда думки фанатів розділилися. Одні заявили, що кліп вийшов дуже красивим і стильним, який ідеально доповнює пісню.

"Дуже красива сцена з червоними трояндами", "Крутий кліп і пісня! Ранок почався з твоєї пісні!", "Пісня дуже подобається. Кліп стильний і красивий. Те, що треба для цієї пісні".

Але багато шанувальників назвали його банальним і нецікавим, чим викликали чималий скандал в коментарях.

"Неможливо очікувати більшого від артиста, який володіє тільки красою", "Пісня дуже класна, але кліп не витягнув", "Хітів з 2012 немає. Чергова пародія на свій єдиний хіт", "Такі крики слухати протипоказано".