Новини про зірок
Подобається

Повернеться в Україну і …: Наталія Могилевська здивувала шанувальників своїми планами

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Повернеться в Україну і …: Наталія Могилевська здивувала шанувальників своїми планами

Відома співачка Наталя Могилевська збирається закінчити свою подорож по країнах Азії і повернутися в Україну, де планує видати свої мемуари, передає Корупція.Стар

Днями улюблениця мільйонів, поділилася в соціальній мережі Інстраграм фотографією зі свого тривалого туру. Знімок був зроблений на Гімалаях, в Непалі, де і завершилися пригоди співачки. Могилевська за один місяць вирішила об'їздити країни Азії і побувати в унікальних місцях нашої планети. Більшість часу зірка провела в Індії, Шрі-Ланці, Непалі.

Популярне: Українці обурені: Чоловік і продюсер Ірини Федишин публічно назвав її "дешевкою"

"Моя подорож закінчується тут. Це була дуже насичена враженнями відпустка. Щось знову змінилося в мені і вже не повернеться. Шлях триває".

Наталя розповіла, що ця поїздка надихнула її на написання власної книги, а от про що буде шедевр, співачка розповідати не поспішає, але натякає, що швидше за-все він буде описувати її молодість.

"Я напишу що-небудь корисне, відверте, що, можливо відповість на Ваші питання і зробить нас щасливішими. Я люблю життя, люблю людей, люблю свої концерти, але так було не завжди … Останні кілька днів я писала без зупинки. Скоро …"

За словами співачки, частина книги вже готова, і, коли зірка повернеться в Україну, вона її опублікує.

 

Непал… Долина Катманду… Гималаи… Мое Путешествие заканчивается здесь. Это был очень насыщенный впечатлениями отпуск. Что-то снова переменилось во мне и уже не вернётся. Путь продолжается. Книгу больше не писала. Издам то, что есть. На сегодня это законченное произведение. Как пришло, так и издам… Спасибо этому месяцу! Спасибо, Индия, Шри-Ланка, Непал. #могилевская #порадомой✈️ #гималаи #непал #йога #ашрам #himalayas #nepal #katmandu

Публикация от Наталья Могилевская (@nataliya_mogilevskaya)