Новини про зірок
Подобається

«Має хороше почуття гумору і добре серце»: Жанна Бадоєва розповіла всю правду про життя в Італії і коханого чоловіка

19/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Має хороше почуття гумору і добре серце»: Жанна Бадоєва розповіла всю правду про життя в Італії і коханого чоловіка

У житті цієї жінки було безліч чоловіків, але лише спробувавши в третє вона знайшла своє коханя. Жанна Бадоєва кілька років тому ще раз вийшла заміж і нарашті щаслива, передає Корупція.Стар


Вперше  телеведуча пішла під вінець у віці двадцяти років. Її чоловіком став набагато старший за неї бізнесмен на імя Ігор. Він працював в сфері нафтового бізнесу, незабаром у сімї народився син Борис. Постійна зайнятість дружини і безліч інтересів окрім сімї, котрі зявилися у Жанни розлучили її з чоловіком. Телеведучій було поставлено умову — або сім'я, або інститут. Вона не залишила інститут, і незабаром вони з Ігорем розлучилися.

Другим коханим Жанни став кліпмейкера Алан Бадоєв. Разом вони прожили дванадцять років. Подружжя виховувало сина Жанни Бориса і їх спільну доньку Лоліту. Для Бадоєвих сім'я і сімейні відносини завжди стояли на першому місці, спілкування з дітьми завжди мало величезне значення. Саме тому весь вільний час подружжя присвячувало сімейному відпочинку. Варто зазначити, що Алан важає Бриса своїм рідним сином. 

 

У Мережі можна знайти безліч їхніх фотографій, де видно наскільки діти та їх батьки щасливі. У 2012-му році несподівано для багатьох сімейна пара вирішила розлучитися. Бадоєва вважає, що між ними зникли почуття. Розлучення не зробило їх чужими людьми. Разом вони проводять багато часу. Алан про Жанну відгукується дуже тепло, називаючи її самою чудовою жінкою на світі.

Незабаром після розлучення у Бадоєвої зав'язалися стосунки з бізнесменом Сергієм Бабенко. Вони познайомилися в Америці. Про свої заручини Сергій і Жанна оголосили ще в 2013-му році. Весілля повинно було відбутися 16 лютого 2014 року. Але пара розлучилася восени, так і не «доживши» до вівтаря.

Третім чоловіком телеведучої став Василь Мельничин. Бізнесмен, українського походження, живе і працює в Італії, і весь свій вільний час Жанна проводить там. Закохані познайомилися в Венеції. Жанна частенько викладала загальні фотографії в Мережу, але для шанувальників було дуже несподівано, що пара таємно розписалася в кінці 2014 року. Зараз закохані перебралися до Італії, туди ж переїхали діти Жанни — Борис і Лоліта. 

Популярне:Леся Нікітюк показала струнку фігуру в бікіні

Жанна Бадоєва зізналася, що її чоловік має хороше почуття гумору і добре серце: «І мені цього абсолютно достатньо. Романтичним бути дуже легко, а ось займатися будинком, сім'єю, дітьми, ходити на батьківські збори, робити домашні уроки — це більш важливий показник людини, ніж просто подаровані квіти ».

В Італії телеведуча відчуває себе максимально комфортно і повертатися в Україну не планує. «Наш життєвий уклад пов'язаний з тим, що я багато їжджу. Тому, коли я приїжджаю, мені хочеться побути вдома. І всім доводиться під мене підлаштовуватися. Я багато часу проводжу вдома, але на вихідні Вася все одно витягує мене кудись. Ми дуже любимо компанію один одного, більше, ніж галасливі місця. Коли я приїжджаю додому, мої рідні відразу ж питають: «Ну що, куди ми їдемо?» А я нікуди не хочу: вже четвертий рік я живу в Італії — це країна, з якої я взагалі не хочу їхати », — розповіла телезірка.