Новини про зірок
Подобається

«Всіх там тр*хнув на цю всю Європу»: Андрій Данилко зробив скандальну заяву в прямому ефірі

18/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Всіх там тр*хнув на цю всю Європу»: Андрій Данилко зробив скандальну заяву в прямому ефірі

Один з членів журі нацвідбору на "Євробачення-2018" Андрій Данилко не зміг стримати емоцій під час прямого ефіру, передає Корупція.Стар

Так, пояснюючи, чому він поставив високу, у порівнянні з іншими членами журі, оцінку своїм підопічним Mountain Breeze, Данилко дозволив собі використати нецензурну лексику.

Між ведучим нацвідбору Сергієм Притулою а Андрієм Данилком виникла палка дискусія. Так, Притула хилив до того, що Данилко не об’єктивний у своїх оцінках. Артист, своєю чергою стверджував, що треба дати дорогу молодим та перспективним.

Популярне: Фанати спішать привітати! Олена Шоптенко вперше розповіла про свою вагітність і як змінилося її життя

"Ось такого Mountain Breeze пів Європи завалено і ніхто їх не посилає ні від Швеції, ні від Данії, ні від Бельгії. Я намагаюся закликати до об’єктивності", — наголосив Притула.

"Ти сам собі суперечиш. А у нас виходить, всі дівчат посилають однакових", — заперечив Данилко.

Сергій не здався і додав, що дівчата беруть місця.

"І що ти далі робитимеш з цим місцем? Це веселі старти радянські. Це наш час. Дай молоді просто круто виступити", — наголосив артист.

"Ти коли брав друге місце, для тебе це теж не були "дитячі старти". Це заявка, можливість гастролів", — нагадав Притула виступ Данилко на "Євробаченні-2007".

І ось тут Андрій Данилко не втримався.

 "Та мені було плювати з великої гори, яке місце. Я зараз всіх там тр*хнув на цю всю Європу, досі забути не можуть. Я вам так скажу. Не було жодного року, щоб нас не запросили туди в якості когось, то срібне місце, то ще щось. Звичайно, я асоціююсь там з "Євробаченням", костюми там у музеї ABBA. Мені соромно про це казати, бо здається, що я цим хизуюся. Але це правда", — відповів Притулі Данилко.