Новини про зірок
Подобається

На екрані вона легковажна блондинка: Олена Алимова — гордість українського кінематографу, якою є дівчина у житті

17/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
На екрані вона легковажна блондинка: Олена Алимова — гордість українського кінематографу, якою є дівчина у житті

Олена Алимова добре знайома глядачам актриса, її образ кумедної мрійниці Каті став одним з найулюбленіших для багатьох українців. А сама дівчина здобула популярність і визнання публіки, передає Корупція.Стар


Народилася майбутня зірка 15 жовтня 1985 року в  Маріуполі. Мама Олени – лікар швидкої допомоги, а батько – викладач історії. Захоплена професією матері, маленька Оленка мріяла стати лікарем, і навіть читала перед сном велику медичну енциклопедію. Та мудрі батьки все ж таки розгледіли акторський талант дівчинки і стали всіляко розвивати його.

Після закінчення школи Олена вступає до  Київського національного університету культури і мистецтв, де навчається в майстерні Р. Н. Ширмана на факультеті режисури кіно і телебачення. Ще будучи студенткою, бере участь у зйомках короткометражних фільмів і етюдів своїх однокурсників. Їй дуже подобалось бути у центрі уваги, особливо дівчину захоплював сам процес зйомки.

У кіно Олена почала зніматися в 2000-х роках, але першою значною акторською роботою стала роль у 90-серійному серіалі «Джамайка», знятому у 2012 році в Києві. Молода і преспективна, вона стала одним із відкриттів Одеського кінофестивалю, де була відзначена в числі інших молодих акторів.

Популярне:Леся Нікітюк показала струнку фігуру в бікіні

Високу оцінку отримала її режисерська робота над фільмом «Красива жінка».Проте, після Євромайдану в Україні цей фільм знімається з прокату. Ймовірно тому, що головна героїня фільму "красива жінка" закохується в зображення президента Віктора Януковича, який розмовляє з нею з білборда. Попри те, що це далека від політики, романтична комедія, фільм потрапляє під заборону.

Окрім цього, у числі режисерських робіт Олени короткометражка «Лавсторі», більше 30 музичних кліпів для українських артистів,а також численні рекламні ролики. Алимова працює в Міжнародному фонді дружби народів, багато читає й займається йогою. 

Про своє особисте життя актриса не поширюється, чи є у неї чоловік, невідомо. Олена страшенно любить подорожувати, любить незапланований відпочинок і обожнює спонтанні поїздки. До курортних романів відноситься з обережністю. Вважає, що для того, щоб зблизитися з людиною, потрібно більше часу.

Незважаючи на образ легковажної блондинки, оголеною вона знімалася всього один раз в 2009 році у фільмі «Мудаки. Арабески». Навіть фотографії в купальнику рідкість у її Інстаграм, хоча Олені подобається розміщувати свої фото в соціальних Мережах.

 

Unforgettable, that’s what you are?#hello #mood #song #unforgettable #natkingcole

Публикация от Alyona Alymova (@alymova_alyona)