Новини про зірок
Подобається

Зйомки в серіалі закінчилися для неї двійнятами: Вся правда про особисте життя Олесі Власової та відомого українського актора

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Зйомки в серіалі закінчилися для неї двійнятами: Вся правда про особисте життя Олесі Власової та відомого українського актора

Олесю Власову український глядач запам'ятав як харизматичну і красиву дівчину. Актриса знялася в 52 фільмах, встигнувши за цей час знайти свою любов і народити двох доньок. Редакція Коррупция.Стар дізналася, хто став чоловіком зірки і як склалося її життя.

Не дивлячись на те, що дівчина народилася в Росії, в ранньому дитинстві вона переїхала з батьками до Одеси. Актриса розповідає, що батьки вмовляли її стати лікарем. Але навіть з юного віку у Олесі був залізний характер і вона вступає до театрального ліцею. У 1995 вона вступає до Київського інституту театрального мистецтва.

Після навчання її запрошують в «Новий Драматичний театр», де вона успішно дебютує знаменитих постановках: «Острів нашої Любові та Надії», «Школа донжуанів», «П'ять розповідей Пелевіна». Театр був для жінки всім, але сама Власова визнавала, платили дуже мало, були ідеї все кинути і зайнятися чимось іншим. Їй навіть пропонували за гарну винагороду переїхати в США і стати там приватною нянею, але режисер театру поставив жорсткий ультиматум, якщо вона виїде — може більше ніколи не повертатися. У цей момент Олеся раз і назавжди вирішила присвятити себе тільки акторській майстерності і стати кращою на цьому терені.

З 2001 першого року вона поєднує роботу актриси зі зйомками в кіно і дебютує в серіалі «Слід перевертня». Любов телеглядачів прийшла до актриси з містичним фільмом «Зачароване кохання», в якому дівчина зіграла головну роль Каті. А закріпив успіх серіал «Жіночий лікар».

До речі цей серіал приніс актрисі не тільки народну любов, а й щастя в своєму особистому житті. У 2012 році на зйомках у дівчини зав'язуються романтичні відносини з колегою, не менш відомим українським актором Ігорем Рубашкіним. Пара не довго думаючи незабаром обвінчалася.

У родини артистів вже дві дочки. Олеся розповідає, що коли народилися малята, вона з чоловіком була шалено щаслива, і це відчуття не проходить до сих пір.

 

 

Я дуже добра мама. Я все дозволяю своїм дітям, балую їх, все купую. І не тільки тоді, коли я на зйомках і рідко з ними бачуся. Так відбувається завжди. Я не можу їм забороняти. Я взагалі не сувора мама. Просто мені здається, що дівчаток треба любити, балувати, захищати, щоб вони виросли жінками, які вміють приймати подарунки і дарувати радість оточуючим.

Зараз актриса знімається в українському комедійному серіалі «Коли ми вдома».

Популярне: "Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення