Новини про зірок
Подобається

Заборонене кохання Римми Зюбіної: До чого привели 20 років шлюбу відомої української актриси.

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Заборонене кохання Римми Зюбіної: До чого привели 20 років шлюбу відомої української актриси.

Римма Зюбіна — українська актриса театру і кіно, одна з небагатьох зіркових персон, яка змогла увійти в рейтинг найвпливовіших жінок України за версією журналу «Фокус». Редакція Корупція.Стар дізналася про долю і особисте життя актриси.

Римма народилася в 1971 році в Ужгороді. Її батько був військовим, тому дитинство актриси пройшло в Угорщині. Зюбіна розповідала, що чоловік, не дивлячись на свою професію, намагався прищеплювати дітям любов до мистецтва. Всі сімейні свята проходили під живу музику баяна і вірші Єсеніна. Величезну роль у виборі майбутньої професії зіграла сестра актриси Лариса, яка організовувала дитячі театральні постановки і завжди пропонувала головні ролі Риммі.

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

У 17 років дівчина вирішує повернутися в Україну і вчитися в театральному інституті, але вступити в неї вийшло в Інститут культури. Ще під час навчання її запрошують в Ужгород, працювати в Закарпатському театрі. Її успіхи оцінило багато відомих режисерів і дівчину запросили в Київський академічний Молодий театр. Саме в ньому вона виконала понад 50 ролей в різних постановках: «Трагедія Гамлета», «Дон Жуан», «Четверта сестра», «Дядя Ваня».

Паралельно дівчині пропонують роботу в кіно. Ії дебют відбувся в 1992 році у фільмі Дмитра Томашпільського «Про шалене кохання, снайпера і космонавта». За свою кар'єру Римма вже знялася в більш ніж в 80 фільмах українських режисерів. Величезну популярність їй принесла головна роль у фільмі «Гніздо Горлиці», який завоював нагороду «Кращого українського повнометражного фільму».

Особисте життя акторки склалася ще в молодості. Чоловік, який запросив її на роботу в Закарпатський театр і став її обранцем. Режисер Станіслав Мойсеєв зараз є художнім керівником театру ім. Івана Франка. Римма розповідала, що закохалася в чоловіка з найпершої їх спільної постановки. Але тоді, заводити стосунки зі своїми колегами, а тим більше керівниками було не прийнято, така любов вважалася забороненою. Весілля актори зіграли тихо, так, що багато хто навіть не здогадувалися про це.

"Ми з чоловіком 4 роки жили в цивільному шлюбі. А після цього вирішили не робити весілля — а просто розписатися, навіть без свідків, в джинсах, без зайвих формальностей".

У 1998 році у пари народився син Данило, актриса розповідає, що для неї це стало переломним моментом, подружжя почало сваритися і навіть думали розлучитися, але зараз актриса впевнена, 20 років шлюбу навчили її розуміти свого коханого і знаходити з ним спільну мову.

"Мені було 27 років, а в театрі я працювала з 19 років. Але після народження дитини я не поспішала на сцену. Мені так цікаво було бути мамою. Моя нова чудова роль. Кожен день дарував мені неймовірні відкриття. Я хотіла бути поруч із сином. Тому погодилася через рік тільки на один спектакль на тиждень в театрі".

Незважаючи на те, що хлопець ще не здобув вищої освіти, він вже встиг знятися в головній ролі у фільмі Романа Синчука «Гайдамака». Але поки «зоряна» дитина ще не визначилася чи хоче присвятити все життя акторської майстерності.

У будь-якому випадку, Даня — гуманітарій. Він сам повинен визначитися. Це дуже важливо для чоловіка. Я ні в якому разі не збираюся тиснути на нього.