Плітки
Подобається

«З Владом нас пов’язує…»: Регіна Тодоренко нарешті розсекретила, які в неї стосунки з Топаловим

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«З Владом нас пов’язує…»: Регіна Тодоренко нарешті розсекретила, які в неї стосунки з Топаловим

Співачка Регіна Тодоренко остаточно закрутила голову своїм шанувальникам. Зірка дала новий коментар про своє особисте життя, який розставив усі крапки над "і", передає Корупція.Стар

Під час зимових свят зірка розповіла, що припинила довготривалі стосунки і натякнула, що її особисте життя налагодилось:

У минулому році відбувся мій театральний дебют, завдяки якому я знайшла коханого чоловіка. Я так раділа, коли отримала пропозицію. Але навіть не припускала, як воно переверне моє життя. Що ще сказати? Не бійтеся розширювати межі! Вчіться новому, наступайте на горло страхам, рухайтеся вперед. І, звичайно ж, закохуються!

Через цю цитату багато хто подумав, що Тодоренко закрутила роман з Владом Топаловим, її партнером по спектаклю "Заложи жену в ломбард".


Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення
 

Однак, виявилось, що шанувальники неправильно її зрозуміли. Між Владом і Регіною лише робочі стосунки. Про це днями заявила сама Тодоренко:

З Владом нас пов'язує театральна постановка "Заклади дружину в ломбард", прем'єра якої відбулася в Москві в кінці серпня. У ній ми граємо закохану пару. Мабуть, ми були так органічні і такі переконливі в цих образах, що глядачі, що прийшли на спектакль, повірили в існування почуттів між нами поза сценою і з легкістю перенесли їх в справжнє життя.
 

 

Иногда мне кажется, что я превращаюсь в героиню сериала «Секс в большом городе», лихорадочно скупающую красивую обувь. Ну, а как удержаться, когда увидела вот такие ботфорты PERTINI @pertini_russia , в которых можно покорять не только асфальтовые джунгли и жизненные высоты, но и сугробы высотою в метр?)) Кстати, девочки, в NO ONE @noone_russia еще много разной обуви для завоевания мира 😉 #pertinishoes #madeinspain #noone_russia

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)