В комбінезоні за 900 доларів! Меланія Трамп вразила всіх своїм новим образом

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
В комбінезоні за 900 доларів! Меланія Трамп вразила всіх своїм новим образом

13 лютого Меланія Трамп в компанії чоловіка з'явилася на офіційному заході в Білому домі, з нагоди місяця афроамериканської історії в США., передає Корупція.Стар

На заході виступив військовий лікар-хірург Джерон Адамс.

Дружина Дональда Трампа була помічена на публіці в чорному комбінезоні без рукавів від Alexander McQueen, вартістю 945 євро (близько 30 тисяч гривень).

Нещодавно 47-річна Меланія Трамп показала яскравий комплект. Перша леді США з'явилася на публіці в жовтому пальто і светрі від Ralph Lauren, і шкіряній спідниці з розрізом від Herve Pierre.

Популярне: "Після такого стресу вона не могла…": Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

Раніше ми повідомляли, що президентське подружжя побувало у Флориді на кубку Супербоул. Президентська вечірка пройшла в гольф-клубі Trump International Golf Clubе, куди Дональд Трамп часто приїжджає відпочивати. Меланія Трамп з'явилася на публіці в триколірній куртці-бомбері від Amiri, білих джинсах від J Brand і синіх човниках від Christian Louboutin.