Тренди
Подобається

Топ наймодніших трендів в одязі 2018 року

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Топ наймодніших трендів в одязі 2018 року

Для модниць початок нового року зазвичай ознаменується ще й стартом нових трендів в фешн-індустрії, передає Корупція.Стар

1. Пластик, латекс, лакова шкіра


Футуристичний плащ або взуття з прозорого пластика не тільки головний тренд 2018 року, а й досить практична річ. Адже цей матеріал водонепроникний і легко чиститься.

Латексні сукні, спідниці або топи дозволять дівчатам підкреслити свої достоїнства і виглядати більш спокусливо.

2. Бахрома і пір’я


Для буднів одяг з бахромою і пір’ям не особливо підходить, але для виходу в світ вони зроблять ваш лук більш екстравагантним.

Ви можете обрати сумку, плаття або накидку з таким оздобленням. У новому сезоні це точно буде доречно.

3. Темний денім


Для поціновувачів зручного, практичного і повсякденного одягу дизайнери пропонують костюми з темного деніму. Вони можуть бути прикрашені різними принтами або нашивками.

4. Статусні шкарпетки


Незвичайний і навіть злегка жартівливий тренд продовжить набирати обертів. Розповісти про себе або свій настрій тепер можна за допомогою шкарпеток. В цьому році вони будуть на піку і чим екстравагантніші та яскравіші –  тим краще.

Популярне: "Після такого стресу вона не могла…": Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

5. Логоманія


Величезні написи або нашивки з логотипом статусного та відомого бренду на ваших речах будуть як ніколи до речі.

6. Колготи


Ними ви можете відмінно підкреслити свій образ. Головне пам’ятати, панчохи повинні бути чорними, матовими і мати дрібний малюнок.

  
7. Штани кльош


Головним фасоном 2018 року стали штани-кльош від стегна або коліна. Такі штани в поєднанні з високими підборами або танкеткою зроблять ваші ніжки максимально довгими і стрункими.

8. Квітковий принт


В тренді квітковий total look, декор у вигляді флористичної вишивки по невагомому шифоновому полю і акварельні великі квіти, що прикрашають атласні вечірні наряди.

9. Берет


У моді будуть найрізноманітніші берети: шкіряні, хутряні або з пухнастої ангорської вовни. Також актуальні як ніколи берети з вишивкою, розшиті камінцями і штучними перлинами або з люрексом.