Новини про зірок
Подобається

«Красива жінка, незаміжня»: Яке нещастя переслідує знамениту українську співачку Аллу Кудлай. Хто поробив зірці.

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Красива жінка, незаміжня»: Яке нещастя переслідує знамениту українську співачку Аллу Кудлай. Хто поробив зірці.

63-ох річна Алла Кудлай досі залишається однією з головних Серцеїдок України. У своєму віці співачка виглядає просто чарівно, а її посмішка так і манить чоловіків. Редакція Корупція.Стар дізналася, що відбувається в особистому житті зірки, і які нещастя її переслідують. 

Алла Петрівна народилася в 1954 році в селі на Чернігівщині. Сім'я майбутньої зірки була досить бідна. У Алли з сестрою навіть не було іграшок. Але співачка розповідала, що саме це підштовхнуло її до написання перших віршів. Дідусь Кудлай був одним з центральних голосів церковного хору і, бачачи талант дівчини до мистецтва, давав їй уроки співу.

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Успіх прийшов до дівчини в 1978 році, коли вона потрапила в народний хор імені Верьовки. Солістку помічають, і вона очолює естрадно-симфонічний оркестр Держтелерадіо України, де і проводить наступні шість років. Співачка побувала зі своєю сольною програмою в Канаді та Америці. Її пісні ставали справжніми хітами: «Пахне м'ята», «Чуєш мама», «Нехай щастить», «Хлопці кучеряві».

Особисте життя Алли Кудлай можна назвати трагедією. Сама жінка зізнається, що її пісня «Красива жінка, незаміжня» стала роковою. Вона навіть підозрює, що хтось навів порчу. У 20 років вона познайомилася з гарним молодим художником Миколою Курченко. Незважаючи на те, що хлопець був старший на 16 років, пара одружилася. Алла навіть народила сина Максима. Через фінансові труднощі, щоб вирішити проблему, що виникла з квартирним питанням, подружжю довелося піти на фіктивне розлучення. Микола залишився на колишній квартирі, а жінка переїхала в іншу. Але «липове» розлучення стало справжнім.

Через деякий час у співачки з'явився інший шанувальник — Віктор. Надія на щасливу любов розгорілася знову. Вони прожили більше десяти років в цивільному шлюбі, але співачка знову залишилася одна і вирішила повністю присвятити себе творчості.

У минулому році вона прийшла на знаменитий телевізійний проект «Голос країни», де викликана не мале здивування суддів, всі чотири тренера оцінили неймовірні вокальні дані Алли і буквально з перших секунд розгорнули свої крісла.

«Про пісню всі забули, а про неї забувати не можна. Саме тому я сьогодні тут. Я творча особистість: хочу — творю, а хочу — витворяю», — прокоментувала Алла Кудлай

Нажаль стати переможницею проекту їй не судилося, але Алла пообіцяла записати свій новий сольний альбом.