Новини про зірок
Подобається

Актриса Олена Захарова відверто розповіла, як жорстоко з нею обійшлася родина екс-чоловіка після смерті дитини

16/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Актриса Олена Захарова відверто розповіла, як жорстоко з нею обійшлася родина екс-чоловіка після смерті дитини

Зараз Олена Захарова щаслива як ніколи: у неї є коханий чоловік і маленька дочка. Однак в особистому житті актриси не завжди все було гаразд. 2011 року знаменитість пережила втрату дитини. Восьмимісячна Анна-Марія опинилася в реанімації через вірусну інфекцію. Лікарям довелося ввести дитину в штучну кому, але це не допомогло, і дівчинка померла. Захарова зізнавалася, що змиритися з трагедією їй допомогла віра в Бога і робота, адже буквально через 10 днів їй довелося повернутися до зйомок, передає Корупція.Стар


Майже відразу ж від Олени Захарової пішов цивільний чоловік Сергій Мамонтов. Днями актриса відверто розповіла в програмі "Доля людини" про це складний період у її житті. Актриса поділилася, що цю ситуацію докладно обговорювали в мережі через те, що хтось із лікарні повідомив про смерть дівчинки, пише Woman.ru.

Захарова зізналася, що їй телефонували незнайомі люди, але вона перебувала в такому шоці від ситуації, що не впевнена в тому, що могла щось їм сказати. "Але мене звинуватили (мама Сергія Мамонтова), прозвучала така фраза: ''Я намагалася зробити на тій ситуації піар''. Дурніше, страшніше я нічого в житті не чула", – заявила Олена.

Популярне:"Бориса Апреля більше не існує": Зіанджа відверто розповіла, як їй далося таке рішення

Захарова сподівається, що по-справжньому змогла пробачити родині екс-коханого. Однак якісь речі зрозуміти досі не може. Олена розповіла, що їй довелося забрати речі малятка з квартири, в якій вони з Сергієм жили, коли не минуло й 40 днів після смерті Анни-Марії. Знаменитість просила дати їй час, але чоловік був непохитний, оскільки хотів скоріше почати здавати житло. Незважаючи на це, Олена кілька перших місяців стала роздумувати над тим, що могла б прийняти Сергія назад, якби він одумався. Захарова додала, що зараз не тримає зла на Мамонтова. Олена вважає, що вони розлучилися не через Сергія, а скоріше – його маму, адже жінка дуже сильно контролювала сина.