Зіркові скандали
Подобається

«Якщо ж ви люди!Не можна ж так!»: Кліп Злати Огнєвіч спровокував гучний скандал

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Якщо ж ви люди!Не можна ж так!»: Кліп Злати Огнєвіч спровокував гучний скандал

Нове відео української співачки Злати Огнєвіч на пісню “Do мене”, яке виклали в YouTube у День всіх закоханих (14 лютого), за кілька годин набрало понад 4 тис. дізлайків, передає Корупція.Стар.

Це викликало обурення користувачів мережі. Більшість підтримали виконавицю, зазначивши, що це, найімовірніше, робота “хейтерів”.

Продюсер і виконавиця Олена Мозгова написала: “Це все тлєн)! Головне, що ти є і все те, що ти твориш”.

Популярне: У найромантичніший день року! Відома українська співачка вийшла заміж за депутата

Іван Комаров зазначив: “Це звичайна накрутка! Люди, ну, якщо ж ви люди!! Не можна ж так!! Злата Огнєвіч має один з найкращих голосів в Україні. Кліпи всі класні, і мені особисто хочеться, щоб вона продовжувала свою творчість у плані музичних кліпів. Пишіть “повна фігня” під матюкливими російськими відео”.

liluSwan додав: “Класна пісня! Я не вірю, що майже 500 лайків та 4000 дизів – це просто НЕРЕАЛЬНО! Однозначно, хтось захотів Златі зробити антирейтинг! Погоджуюсь, що ця пісня не одна з найкращих Злати, але точно не найгірша! Злато, не звертайте увагу на хейтерів, ТВОРІТЬ!”

Композиція “Do мене” – танцювальний трек. У відео співачка позує в рожевих лосинах і топі, позує в прозорому плащі й “бореться” мечем джедая.

У коментарях до відео деякі користувачі відмітили, що експеримент Огневич видався невдалим. А з сильним голосом співачки варто підбирати цікавіші композиції.

Анна Бутова написала: “Дитячий стиль вже не по віку. З таким голосом можна і потрібно співати достойні пісні”.

Carte Noire зазначив: “Злато, я люблю твої пісні, був на твоєму концерті 28 березня в Києві, але мушу сказати, що цей формат – це не твоє. Це пісня ні про що, для “співачок” у яких немає ніяких вокальних даних. Твій репертуар – це потужні, драйвові пісні. Де без сильного красивого голосу нічого робити. Твій голос – це твоя незаперечна перевага над більшістю українських співаків. Не слухай тих, хто пропонує тобі співати такі “пісні”, вони не професіонали. Я, звісно, ставлю лайк, але ця пісня не для тебе”.

Іван Глущук написав: “Це все звичайний PR, PR, PR і ще тисячу разів PR і не важливо зі знаком “+” або “-“, головне, щоб не “0”. Без цього артисту ні-ку-да. Не встиг поки, на превеликий жаль, подивитися кліп, але думаю, що все було на дуже високому музично – культурно-мистецькому рівні. Принаймні, все, що було до – було саме так”.

Сама співачка написала на своїй сторінці у facebook, що вдячна усім за підтримку і висловида свої думки про вкрай негативні наслідки “поганої критики”.

“Звичайно, я не могла залишитися осторонь, тому і хочу прокоментувати, а точніше – поділитися своєю думкою про сьогоднішню ситуацію стосовно накручених дизлайків від хейтерів на моє нове відео #DоМене.
Головне – я неймовірно вдячна! Я вдячна всім, хто підтримав мене!!! Люди, друзі, шоу-бізе, Ви сьогодні мене знову змусили повірити, що повага існує, що існує проста така людяність, солідарність! Я пишаюся сучасним українським шоу-бізом, бо багато хто навіть не усвідомлює, скільки всього стоїть за “просто гарною картинкою” та “легкою стильною музикою”, я бажаю всім нам тільки розвитку та успіхів, особливо, в такий неспокійний час! Певно, що гроші, які витратили хейтери на те, щоб мене образити, вони могли б витратити на щось справді добре, корисне. І певно, що після таких подій у мене повинен з’явитися панцир. Але цей панцир заважає любити, радіти і вірити. Тому, я не хочу, щоб він з’являвся”
, – написала Огневич.