Новини про зірок
Подобається

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін став батьком, але…

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін став батьком, але…

Стало відомо, що співаючий телекулінар Руслан Сенічкін став батьком, але поки хресним. Близькі друзі довірили Руслану бути хрещеним татом для їхньої донечки Емми. Церемонія проходила в Видубицькому монастирі. Батьки, а тепер куми Руслана — відома медійна пара –ведучий шоу «Хеппі Ранок» на Хіт ФМ Леонід Сенкевич і Олена Сенкевич. Руслан дуже щасливий, що у нього в житті з'явилася сонячна красуня-хрещениця, передає Корупція.Стар.

«Я називаю малечу Емма і Улибака. Вона завжди так широко усміхається, коли з нею розмовляють. Це велика відповідальність для мене, але також і велика радість. Сам я поки ще не став татом, але у мене тепер є Емма, і це дуже круто. Я точно їй сподобався і вмію її розвеселити. Хочу тепер познайомити Емму зі своєю племінницею Нікою і буду бородатим нянем», — поділився своїми враженнями Руслан.

Популярне: У найромантичніший день року! Відома українська співачка вийшла заміж за депутата

Окремої уваги заслуговує також історія великої дружби Сенічкіна і сім'ї Сенкевича. Руслан познайомив пару в Дніпрі, коли працював у нічному клубі. Леоніда він запросив туди стати ведучим знакових заходів, а Олена вже там працювала в маркетингу (вона ж напередодні затвердила Руслана на посаду арт-менеджера). Це був 2003 рік. До РАЦСу в 2007-му році закохані приїхали в білих сорочках і з зачісками-ірокезами, Руслан і його майбутня кума Наталя Надибська, фешн-дизайнер, були тоді свідками. І ось тепер вони всі поріднилися. Цікавий факт –саме Сенкевичі першими колись наважилися переїхати до Києва і запросили Руслана до столиці спробувати і свої сили.