Новини про зірок
Подобається

«Це було моє ідеальне весілля»: Асія Ахат вперше розповіла про своє таємне одруження і поділилася ексклюзивними фото

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це було моє ідеальне весілля»: Асія Ахат вперше розповіла про своє таємне одруження і поділилася ексклюзивними фото

Асія Ахат розповіла про своє ідеальне весілля, яке відбулося в 2000 році у Домініканській Республіці, передає Корупція.Стар

Асія Ахат намагається не виносити на публіку своє особисте життя, відмовляючись публікувати фото з чоловіком і говорити про свої сімейні стосунки. Однак в честь Дня всіх закоханих співачка погодилася розповісти про своє весілля і поділилась архівними знімками з дня одруження. Так, скрипалька зізналася, що коли виходила заміж вперше, дуже хвилювалась і нервувала. Тому насолодитися атмосферою свята їй не вдалося.

«Ідеальне весілля — це коли наречена не думає про нього. На першому своєму весіллі я пам'ятаю себе в стані напівнепритомності. Мені було 18 років. Близько сотні людей, яких я ніколи не бачила. Я не доторкнулася ні до води, ні до їжі, ні до спиртного. Весь час  хвилювалася, незрозуміло за що», — зізналася співачка. Однак, коли вона вдруге виходила заміж, то насолоджувалася кожним моментом. Ексклюзивно для Viva.ua співачка поділилася своїми весільними фото з Домініканської Республіки.           

Популярне: "Після такого стресу вона не могла…": Чому насправді розлучилась Наталя Могилевська зі своїм чоловіком Дмитром і які в них стосунки зараз

«Ідеальним було моє друге весілля, коли ми з чоловіком поїхали в Домініканську Республіку. Було 20 друзів. Для нас грали місцеві музиканти, вінчалися ми в місцевому храмі. Нічого не розуміли іспанською, нам задавали питання, всі сміялися. Було весело. Вдень плавали на кораблі уздовж берега з національними танцями і музикою. Все було зрозуміло і без напруги. Ми вже були дорослі і розуміли, що робимо », — зізналася артистка.

Нагадаємо, у 2000 році Асія Ахат вийшла заміж за свого коханого, бізнесмена і депутата Ігоря Баленка. Пара виховує сина Пилипа, який народився в 2001 році. Також від першого шлюбу у артистки є син Данило.