Новини про зірок
Подобається

«Тато вплинув на її світобачення, а планувала стати як мама»: Як виглядають і чим займаються батьки Олени Кравець

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Тато вплинув на її світобачення, а планувала стати як мама»: Як виглядають і чим займаються батьки Олени Кравець

Олена Кравець — українська гумористка і актриса, учасниця знаменитого шоу «Студія Квартал-95». Жінка завжди у центрі уваги, передає Корупція.Стар.


Своє особисте життя Олена звикла тримати за сімома замками і не дуже любить розповідати про свої стосунки з чоловіком чи батьками. Про те, що актриса народилася в перший день 1977 року в українському промисловому місті Кривий Ріг, відомо багатьом.

Батько акторки Юрій працював в сфері металургії, а мама Надія займалася економічною діяльністю і довгий час керувала ощадбанком. 

"Моя мама — економіст, тато — металург. Тато простий і добрий чоловік, це його головні переваги. Він дуже сильно вплинув на моє ставлення до світу. Світло оче, що у нього,  я намагаюся не втратити і передати власним дітям, — це татова заслуга."

Олена справді дуже тепло відгукується про батьків. Та й неозброєним оком видно, з якою любов'ю і теплотою вона виховує власних дітей. Олена часто публікує світлини зі своїми немовлятами та старшою донечкою, попри це вона і активно виступає, і знімається у різних проектах "95 Кварталу".

Але тоді, Олена планувала піти по стопах матері, яка також серйозно займалась її вихованням. Тому після закінчення школи вступила до Криворізького економічного інституту, який був філією Київського національного економічного університету. 

Популярне: "Вдає із себе княгиню": Ірина Білик показала шанувальникам свій новий образ

"В основному моїм вихованням займалася мама. Саме від неї я отримала левову частку знань, яку дитині зазвичай дає сім'я. У мене немає братів і сестер, тому, щоб не культивувати егоїзм, мама постійно задавала мені одну і ту ж задачу"

Дівчина завжди виділялася цілеспрямованістю і бажанням всюди бути першою. Олена змогла однією з перших прорватися в суто чоловічу розважальну сферу і піднятися в ній на саму вершину. Зараз вона багатодітна матуся, дружина, горомадський активіст і просто щаслива жінка.

 

Папа приехал!

Публикация от Elena Kravets (@lennykravets)

 

Почему с подушкой?Все просто. Во- первых, еще не поздно стать Святым Николаем для тех, кому очень нужна его помощь, а во-вторых — это флешмоб!!! Дело в том, что мой муж @sergii.kravets занимается автоспортом, на сегодняшний день — уже на международном уровне. Так вот он рассказал, что грядёт большое автомобильное событие и его друзья, украинская гоночная команда, запускает акцию #raceforlife ради спасения детей. В двух словах о событии. 11 — 13 января 2018 г. украинская команда TSUNAMI RT примет участие в 24-часовой гонке в Дубаи. На гонку #tsunamirt выедет на боевой машине Porsche, дизайн которой посвящен акции RACEFOR.LIFE. Идея RACEFOR.LIFE – с помощью автоспорта привлечь внимание людей к детям, жизнь которых можно спасти. На сайте RACEFOR.LIFE команда просит сделать пожертвование для подопечных благотворительного фонда «Парус Надежды», страдающих онкозаболеваниями. Надо сказать, что вся команда проекта работала на волонтерских началах. Поэтому сегодня я присоединяюсь к этой акции и стартую в благотворительном флешмобе #raceforlife — оставляю на счёте фонда «Парус надежды» свой «подарок под подушку». Пусть дети выздоравливают, а наши чемпионы приходят первыми! Приглашаю стартовать следующими своих друзей @kareof @dizelmano @romankva Пожертвование можно сделать на сайте акции RACEFOR.LIFE всего в несколько кликов. Жду ваших фото с подушкой! 🙂 И лично от меня заранее спасибо всем, кто присоединится по воле сердца? #sailofhope #tsunamiRT #паруснадії #паруснадежды #raceforlife

Публикация от Elena Kravets (@lennykravets)

 

Семейная "униформа":) @foxy_kids_ua, я в восторге!)

Публикация от Elena Kravets (@lennykravets)