Новини про зірок
Подобається

“Хочете – приймайте, хочете – ні”: Скоро всі побачать дітей Олега Винника. Готові?

15/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
“Хочете – приймайте, хочете – ні”: Скоро всі побачать дітей Олега Винника. Готові?

 

Українська телеведуча Наталія Гаріпова покаже дітей українського секс-символа Олега Винника у своєму новому розважальному шоу.

Саме Винник став першим гостем нового проекту Гаріпової, передає Корупція.Стар.

Крім усіх несподіваних історій, які улюбленець жінок розповість ведучій шоу, Наталі вдасться неможливе — показати глядачам дітей Олега Винника.

Реакцію артиста на такий несподіваний сюрприз у студії глядачі можуть побачити 3 березня о 21:30 на телеканалі СТБ.


Популярне: "Вдає із себе княгиню": Ірина Білик показала шанувальникам свій новий образ

 

 

 

 

Наталя Гаріпова — перший український комік, який здійснив сольний стендап-тур по Україні; переможець стендап-фестивалю в Одесі O'Fest у номінації "Кращий жіночий стендап; ​​переможець 1st International Standup Comedy Week у номінації Відкритий мікрофон російською та англійською мовами.

"Наприклад, коли ми знімали пілот з Олегом Винником, а ми знімали години чотири, у кінці він сказав:" Я ще хочу! У мене ще купа історій. Я можу розповісти, як в опері у моєї партнерки на сцені випали груди з корсета". Так чому ж ти не розповів про це? А все тому, що спочатку люди затиснуті. Всі думають про те, як вони будуть виглядати, як це буде виглядати на екрані, що подумають телеглядачі. Але виграє той, хто не думає, як він буде виглядати. А який буде самим собою: "Чочете — приймайте мене, хочете — ні", — поділилася своїми враженнями ведуча.