Новини про зірок
Подобається

«З пелюсток троянд …»: Чоловік Ірини Федишин зробив їй неймовірний подарунок

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«З пелюсток троянд …»: Чоловік Ірини Федишин зробив їй неймовірний подарунок

Чоловік учасниці шоу «Голос країни-8» Ірини Федишин розповів, як привітав кохану з Днем святого Валентина, передає Корупція.Стар

Відома західноукраїнська співачка і підопічна Джамали на проекті «Голос країни-8» Ірина Федишин вже багато років щаслива в шлюбі і виховує двох синів. З нагоди Дня святого Валентина чоловік артистки Віталій розповів, як здивує кохану в честь свята:

Популярне: "Досить симпатичний і привабливий": Тіна Кароль показала свого загадкового шанувальника

«У нас є тепла традиція: якщо Ірина виступає на День всіх закоханих, я завжди готую для неї пелюстки троянд, які падають з-під стелі на дружину під час виступу. А після закінчення туру, ми плануємо всією сім'єю поїхати в теплі краї, де ми з синами вже привітаємо нашу маму на всі сто відсотків ».

У свою чергу, Ірина Федишин розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком, а також зізналася, яким був її стартовий капітал на початку кар'єри:

«Віталік побачив мене на концерті. Це було десь 11 років тому. Ми довго не зустрічалися — майже відразу одружилися. Пізніше чоловік запропонував стати моїм продюсером, а я не була проти. І насправді наполегливість, впертість і міцний тил Віталіка допоміг нам дійти до того, що ми зараз маємо. У нас був невеликий стартовий капітал, приблизно дві тисячі доларів, і що ми тільки не придумували на початку кар'єри, навіть афіші власноруч розклеювали ».

Також співачка поділилася, як їй вдається знаходити спільну мову з чоловіком-продюсером і поєднувати роботу в шоу-бізнесі з сім'єю:

«Мені простіше, адже мій улюблений і є моїм продюсером. Коли мені дуже складно, я йому кажу: «Віталік, знайди, будь ласка, слова підтримки, тому що я вже хочу до дітей, додому». Різні бувають моменти, але ми завжди знаходимо компроміс, адже живемо однією справою і розуміємо один одного з півслова».