Новини про зірок
Подобається

«Я посперечалася, що не поправлюсь»: Роза Аль-Намрі розповіла про своє схуднення. Лишень подивіться яка вона зараз

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Я посперечалася, що не поправлюсь»: Роза Аль-Намрі розповіла про своє схуднення. Лишень подивіться яка вона зараз

Екс-Холостячка Роза Аль-Намрі ще кілька років тому вразила глядачів тим, як сильно схудла. З тих пір зірка тримає себе в формі і ділиться своїми секретами схуднення: певний режим харчування і знаменита вправа планка, передає Корупція.Стар.

Нещодавно стало відомо, що Роза Аль-Намрі стала телеведучою ще одного шоу на СТБ — «Світами за скарбами». У цій програмі учасники проходять квест в різних куточках світу. А це означає, що і ведуча вирушила в довге відрядження.

Як зізнається сама Роза, тримати себе в формі в поїздці — справа не з легких: «Три місяці тому я посперечалася з друзями, що не поправлюсь за цей період. І я, навпаки, схудла ». Ненормований робочий графік і відсутність режиму можуть швидко позначитися на фігурі. Але, виявляється, Роза знайшла спосіб цього уникнути.

Популярне: "Вдає із себе княгиню": Ірина Білик показала шанувальникам свій новий образ

«Перше, про що я почала переживати у відрядженнях — не схудну я? Тим більше, в першу чергу ми з учасниками вирушили до Італії. А це піца, спагетті … У підсумку, я почала просто займатися спортом, щоб тримати себе в формі. Навіть незважаючи на втому від роботи! І моє головне правило: ні в якому разі не їсти перед сном », — розповідає ведуча.

У відрядженнях Роза Аль-Намрі робить кардіозаняття кілька разів на тиждень, а в вільні від зйомок дні багато гуляє пішки. Прогулянки по 8 годин по музеям і пам'яткам архітектури дозволяють телеведучій спалювати калорії і бути в тонусі.