«У коротенькому топі та шортика»: Марічка Падалко прикрасила обкладинку відомого глянцю

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«У коротенькому топі та шортика»: Марічка Падалко прикрасила обкладинку відомого глянцю

Напередодні свого 42-го дня народження ведуча ТСН Марічка Падалко, яка підкорила перший у житті 42-кілометровий марафон, зачарувала прихильників стрункою фігурою, передає Корупція.Стар.


Днями вона прикрасила обкладинку спортивного видання "Диетика". Мама трьох дітей та марафонець відверто розповіла про свої секрети краси та похизувалася ідеальним пресом.

У стильній спортивній фотосесії ведуча з’явилася на сторінках глянцю вперше. У великому інтерв’ю вона поділилася своїми першими кроками до марафону, особистою дієтою, майбутніми спортивними планами та навіть рецептом свого улюбленого корисного салату.


За словами Марічки, її бігове захоплення розпочалося 2015-го року. Свою підготовку до марафону вона розпочинала із забігів у два кілометри, а вже за три роки підкорила дистанцію у 42 кілометри.

"Три роки тому дистанція у 42 кілометри здавалася мені абсолютно нереальною. Найбільшим своїм досягненням я вважаю ще і той факт, що мені вдалося втягнути у пробіжки і чоловіка. У біговій "історії" для мене найважливіший аспект — напевно, настрій. Саме настрій – найголовніший стимул. А ще спорт допомагає справлятися зі стресом та є джерелом енергії", — поділилася Марічка.


Ведуча зізналася, що робота на телебаченні також стимулює її до нових досягнень і рекордів.

"Я постійно можу бачити себе зі сторони та вишукувати недоліки. У цьому я чемпіон", — з посмішкою каже ведуча.

Окрім того, цього року Марічка готується підкорити також і водну стихію. Влітку 2018-го ведуча збирається взяти участь у запливі на 6 км через Босфор.

Популярне: "Вдає із себе княгиню": Ірина Білик показала шанувальникам свій новий образ

"Дистанція прокладена таким чином, що ти стартуєш в Азії, а фінішуєш в Європі. І це, звісно, неабиякий виклик, і водночас велика пригода. Мені зараз і радісно, і страшно водночас. Коли я думала, чи добіжу 42 км, я завжди себе заспокоювала, що можу зійти на будь-якому кілометрі. "Зійти" між двома континентами — проблематичніше. Тому тільки на фініші!" — каже Марічка.

В інтерв’ю Марічка поділилася, що намагається харчуватися п’ять разів на день, п’є воду перед кожним прийомом їжі, не їсть фруктів у другій половині дня та вже півроку не вживає цукор.