Новини про зірок
Подобається

«Найголовніше це…»: Григорій Решетник розповів подробиці особистого життя

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Найголовніше це…»: Григорій Решетник розповів подробиці особистого життя

З нагоди 14 лютого Григорій Решетник ексклюзивно для Viva.ua розповів про своє перше кохання, ідеальне весілля і про те, без чого неможливі гармонійні відносини, передає Корупція.Стар.

Ведучий романтичного реаліті «Холостяк» на СТБ впевнений 14 лютого хоч і спірне свято, зате йде на руку невпевненим в собі чоловікам. Адже День всіх закоханих — зайвий привід зізнатися коханій у своїх почуттях і навіть зробити пропозицію руки і серця.

«Сучасні чоловіки сильні, але, закохавшись, губляться, — упевнений провідний Григорій Решетник. — І не завжди наважуються запропонувати своїй коханій заповітну обручку. Чому б не зробити це прямо в День святого Валентина? Дівчата, ви теж повинні постаратися — іноді чоловік проявляє ініціативу тільки після ініціативи дівчини. Так що натякайте і підштовхуйте ».

Популярне: "загордився себе княгинею": Ірина Білик показала шанувальникам свій новий образ

Сам же ведучий «Холостяка» визнається, що в їхній родині до свята ставляться по-дорослому — масштабно не відзначають, бо влаштовують один одному дні закоханих круглий рік.

«Ми постійно даруємо один одному подарунки, готуємо сюрпризи, — каже Решетник. — Адже ми давно одружені, у нас все стабільно. І вам бажаю дивувати один одного кожен день. Почніть з елементарного: запросіть несподівано в ресторан. Можна навіть запланувати не вечеря, а сніданок. Такий собі каву в ліжко, але не в ліжко (посміхається). День святого Валентина скоріше свято для тих, чиї відносини ще переживають «турбулентний» період. У нас же він пов'язаний максимум з тим, що ми готуємо один одному сюрприз — романтичну подорож. Цей рік не став винятком. Думаю, ми прекрасно проведемо відпочинок в колі сім'ї найближчим часом ».

Григорій вважає, що відносини між чоловіком і жінкою повинні бути легкими. Саме тоді вони можуть тривати дійсно довго.

«Найголовніше у відносинах — це любити один одного, насолоджуватися кожним днем ​​і просто кайфувати від стану романтизму, любові, легкості. Останнім часом все якось так складно навколо, все аналізують любов, намагаються знайти рецепт. Насправді у кожного свій рецепт. Але в стосунках має бути легко. Найголовніше у відносинах — це легкість! Якщо все дуже складно, натужно, з з'ясовуваннями відносин, з постійним пошуком правди, то варто задуматися », — вважає провідний шоу« Холостяк ».

На питання «За що мене любить моя друга половинка?» Григорій Решетник відповів:

«Я сподіваюся, що за все. Хоча у мене багато недоліків, я намагаюся боротися з ними. І моя друга половинка теж намагається боротися з ними. А любить за що? За справжність, напевно. Я завжди залишаюся самим собою. У мене є своя точка зору і чоловіча харизма, що дуже важливо. У мене є чітка життєва позиція. Сподіваюся, за це мене любить моя друга половинка ».

Ведучий зізнався, що любов'ю в своєму житті може назвати тільки дружину і не радить плутати справжнє почуття з скороминущим романом.

«Моєю першою любов'ю була моя кохана дружина. Це справжня любов, всепоглинаюче почуття. І я безмежно радий, що зустрів цю людину. Вона була, є, залишається і, сподіваюся, буде. Любов — дуже вагоме поняття, і не можна називати якісь легкі відносини любов'ю. Це глобально, красиво, вагомо, відповідально. Моя перша любов — Христина Решетник. Тоді ще Христина Тимчук », — поділився Решетник.

Ведучий розповів також про те, що в його уявленні ідеальне весілля:

«Ідеальне весілля — це моя свадьба, яка відбулася 7 років тому, 10 жовтня 2010 року. На нашому весіллі було 150 осіб, гуляли до 6 ранку. В цей день було і вінчання, і веселощі. Ідеальне весілля — це весілля з коханою людиною. Так, бувають різні історії. Але саме весілля по любові — ідеальна. Щоб цього бажали саме ви вдвох. А яким буде весілля — великий, маленькою, дорогий, скромною — це практично не має значення ».