Новини про зірок
Подобається

«Мій чоловік жахливо приревнував»: Катя Бужинська розповіла про любовні походеньки в Італії

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Мій чоловік жахливо приревнував»: Катя Бужинська розповіла про любовні походеньки в Італії

Зовсім скоро Катерина Бужинська представить новий відеокліп на пісню «Ти — один на мільйон», який зняла в Італії, передає Корупція.Стар

За словами артистки, ідея зняти кліп в Італії виникала у неї ще два роки тому і тільки зараз їй вдалося втілити мрію в реальність. В інтерв'ю Бужинська розповіла, як проходили зйомки, як підбирали актора для головної ролі і чому чоловік приревнував її до пристрасного італійця.

— Чому ви вирішили зняти кліп «Ти — один на мільйон» саме в Позітано?

Два роки тому ми з чоловіком виявилися на Амальфітанськом узбережжі Італії в готелі з приголомшливим виглядом. І я, милуючись цією красою, озвучила йому мрію: «Може бути, коли-небудь, Бог дасть, ми знімемо тут кліп». І коли минулого року дізналася, що мене знову запросили в ті краї з концертом, сказала: «Зараз ми це і зробимо». Був листопад, а кліп має бути літнім, але мене це не зупинило. Більш того, я зважилася дебютувати як режисер. Те, як повинен виглядати кліп, не знав більше ніхто. Все було у мене в голові. І перш за все я подзвонила Ользі Слюсар, моїй близькій подрузі і стилісту, з якою ми дружимо і співпрацюємо 10 років, і сказала: «Через два дні ти летиш разом з оператором в Італію. Образи підберемо на місці». Вона була в шоці. Підготовкою до зйомок в Італії відразу зайнялася Маріанна Білецька, моя подруга, яка проживає там. Поки вона шукала локації і білий кабріолет, ми з чоловіком виїхали з Болгарії на нашому сімейному мікроавтобусі. У ньому повинна була поміститися вся наша інтернаціональна команда: італійський і український оператори, гример, фотограф, мій чоловік болгарин і я. І ще — п'ять валіз з костюмами! За день до зйомок о десятій вечора в Римі ми забрали українську частину команди, переночували в Неаполі, і о восьмій ранку вирушили в Позітано. Там нас вже чекали італійці: головний герой кліпу, актор Карміне Райян, і оператор Джонатан Рубіно. Коли оператор побачив нашу крихітну команду, став запевняти, що зняти це такими силами неможливо. Вони не звикли працювати в таких екстремальних умовах. «Для цього потрібно 20 осіб», — сказав він. Я його заспокоїла: «Я режисер і продюсер. Все буде знято, гарантую! ». А зняти необхідно було за півтора дня — пізніше у мене був концерт в іншому місті.

— Як вам вдалося знайти актора з такою яскравою незвичайною зовнішністю?

Його знайшла Маріанна за два дні! Причому саме такого, як я їй описала. Він повинен був бути схожий на актора, який зіграв Ісуса Христа у фільмі Мела Гібсона «Страсті Христові». Мені потрібно було, щоб від нього виходивло внутрішнє Світло. Про це моя пісня «Ти — один на мільйон». Про єдиного чоловіка в житті жінки, якому вона присвячує себе, віддаючи свою любов, ніжність і красу. Тільки йому одному. Я — проти полігамії. Чоловік — ключ, жінка — замок. І лише один ключ повинен відкривати цей замок. Тому в кліпі немає нічого вульгарного. Зате є добро, ніжність, любов. Є погляди, посмішки, повага один до одного. У цьому протиставленні світлого темному є виклик. Це те, чого на екранах ми не бачимо. Мені б хотілося, щоб кліп дивилися діти, щоб вони виховувалися на таких відносинах між чоловіком і жінкою. Карміне виявився ідеальною кандидатурою. Крім того, з'ясувалося, що він ще й дитячий психолог… Але і справжній італієць, коли бачать мене, почав говорити компліменти, і настільки емоційно, що мій чоловік всерйоз занервував.

Популярне: "Досить симпатичний і привабливий": Тіна Кароль показала свого загадкового шанувальника

— Він вас ревнував?

Так! Але в підсумку перемогло мистецтво і, звичайно, основна ідея кліпу: Світло, Добро і справжня Любов. І для цього всім нам довелося докласти величезних зусиль. І навіть поголодувати: в перший знімальний день кожен з ранку схопив по половинці круассана — і до вечора ми майже нічого не їли. Не було часу. Все відбувалося з неймовірною швидкістю в прямому сенсі. Спочатку я мріяла сидіти за кермом кабріолета — в окулярах, з шарфом, який розвіює вітер. Але серпантини Позітано — це небезпечно, і ми не ризикнули. Все-таки я мати трьох дітей. Тому за кермом був Карміне. Він теж помітно нервував, адже невідомо, хто вилетить тобі назустріч. При цьому над нами літала камера і ми повинні були посміхатися. Але коли потрібно було пробратися на широкий білий дах для зйомки, я все-таки ризикнула. Візуально здається, що я стою на краю обриву. Вийшли приголомшливі кадри. А до вечора дав про себе знати листопад. Знімаючи сцену в кафе, я вже одягала угги, а потім і пальто, яке спонтанно купила за день до цього в Ріміні.

— Ви зупинялися в тому ж готелі, де милувалися видом з тераси два роки тому?

Ні, але ми всі жили на віллі, яка межує однією стіною з тим готелем. З нашої тераси відкривався не менш приголомшливий вид. І вранці другого дня ми його зняли. Сніданок довелося залишити в якості реквізиту — круасани ми змогли з'їсти тільки після зйомки. Хоча я думала, що і зйомки ніякої не буде: за прогнозом обіцяли дощ. І я так нервувала через це, всю ніч не спала, молилася. І з ранку, дійсно, було похмуро, але як тільки ми включили камеру — вийшло сонце. Це було справжнє диво! Так само як і те, що нам вдалося зняти і на іншій, абсолютно незвичайній терасі. Її ми побачили відразу, як тільки спустилися в місто. Вона була вся в квітах. З'ясувалося, що власник тієї вілли — американський мільйонер. І мій чоловік, не довго думаючи, прийшов до нього і сказав: «Бачите цю красиву білосніжну принцесу? Це моя дружина. Нам дуже потрібна ваша тераса». І той відповів: «Звичайно!». Він настільки перейнявся до нас симпатією, що захотів послухати мої пісні і запросив в гості. Я до сих пір часто згадую цю терасу. І думаю про те, наскільки щасливі люди, які там живуть. Вони щоранку дивляться звідти на море… Не менш гостинними і чуйними виявилися і українці, які мене впізнавали і там, в Позітано. Перше, що вони запитували: «Чим вам допомогти?». І цілий день приносили нам їжу, воду. Я хочу сказати величезне спасибі українцям, які проживають в Італії. Через два дні, коли у мене був концерт для діаспори, вони нас обігріли, підлікували і буквально врятували після складних зйомок. Поставилися душевно і сердечно, як до рідних людей.

— А як місцеві жителі поставилися до зйомок?

Італійці дуже нас підтримували. Звичайні люди, які сидять в кафе, кричали мені здалеку: «Красуня! Bellezza!». Було дуже приємно, що люди не реагують на нас з похмурими обличчями. Всі цікавилися, що ми знімаємо. А коли ми знімали у прямовисній скелі поруч з печерою, чоловік, який відповідає за пропуск до неї людей і човнів, настільки був натхненний нами, що дозволив залишатися там стільки, скільки нам потрібно. І не взяв ніяких грошей.

— Кліп вийшов таким, яким ви його спочатку задумували? Все вдалося?

Майже все! Я мріяла ще зробити зйомку на віллі Руфоло в Равелло. Там дивовижні сади з реліктовими рослинами, приголомшливий замок. Але нас туди не пустили. Виявилося, для зйомки потрібно письмовий дозвіл… А на мені вже було чорне плаття з трояндами, напівчоботи на 20-сантиметрових підборах. І ми вирішили пошукати в окрузі ще якісь види. Для цього йшли кілометр пішки по гірській дорозі з величезною кількістю сходинок. У підсумку я натерла ноги, хотіла вже йти босоніж. Розплакалася… Два дні стресу, всім холодно. І тоді Ольга віддала мені свої шкарпетки і устілки з кросівок. І так я вже буквально бігла до нашого автобусу… По калюжах! Тому зйомки кліпу ненадовго занурили нас у екстрим, але зате запам'ятаються на все життя. Я вірю, що обов'язково ще повернуся туди, нехай навіть і взимку, щоб зняти ще один кліп саме на цій віллі, куди в той раз нам потрапити не вдалося. Дасть Бог!