Новини про зірок
Подобається

«Дуже гарний, з довгим волоссям»: Лідія Таран відкрила таємницю про своє перше кохання

14/02/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дуже гарний, з довгим волоссям»: Лідія Таран відкрила таємницю про своє перше кохання

Популярна телеведуча зізналася, що приховувала свою першу закоханість навіть від себе, передає Корупція.Стар

Напередодні 14 лютого (День святого Валентина) відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла читачам про своє перше кохання. За словами однієї з найяскравіших представниць світу українського телебачення, перший раз вона закохалася, коли вчилася у восьмому класі.

Популярне: Щоб всі так жили! Ольга Фреймут показала неймовірне фото з відпочинку

"Ми приїздили з мамою до Одеси. Його звали Олексій. Він жив з батьками в Одесі (зараз, правда, він вже Лос-Анджелесі). У нього був магнітофон Panasonic. Він слухав на ньому пісні "Наутілус Помпіліус". Це було дуже модно. Він ходив на футбольні матчі "Чорноморця". А ще він був дуже красивий, з довгим волоссям…", — розповіла Лідія.

Телеведуча зізналася, що Олексій не поділяв її почуттів.

"Він мені подобався, але це було без взаємності. До того ж, я ретельно приховувала цю свою закоханість (навіть від самої себе). А зараз згадую з посмішкою", — зазначила Таран.

Лідія Таран — українська телеведуча, володаркою престижних телевізійних премій "Телезірка" і "Телетріумф". Була учасницею популярних проектів "Танцюю для тебе", "Краса по-українськи", "І прийде кохання". Є куратором великого благодійного проекту "Здійсни мрію" і присвячує свій час здійснення мрій важкохворих дітей, для яких кожен прожитий день — це диво.